Invandringen i Sverige...

Det har ju blivit ganska uppenbart att Sverigedemokraterna fått mer och mer röster i Sverige. Paulina Danielsson (paow.se) skrev ett inlägg om Invandring och hennes fördomar mot invandrare. Jag ser mig inget fel med det. Det är inte som att folk har fördomar mot alla som ser lite utändska ut utan den grupp invandrare som sätts på samma ställe, i samma kvarter, och där fortsätter de leva större delen efter den kultur de hade hemma i sitt eget land. Paows inlägg skapade såklart ganska mycket drama runt omkring sig, politiska bloggar skrivna av vuxna har tagit upp hennes inlägg och kommentarerna flödar. Men jag vill ställa frågan som ingen tar itu med: Varför vill alla ta bort invandringen i Sverige istället för att göra något åt den? När en t.ex. invandrar familj kommer till Sverige så kommer de för att de inte kan stanna kvar i sitt egna land. De kommer hit och sätts i ett bostadsområde med massa andra invandrare och sedan får de leva där. Barnen får gå på en publik skola med svenska barn ev. andra utändska eller mångkulturella kulturer. De får inte en riktig chans i samhället och fördomarna mot dem finns redan där utan att de fått en chans att anpassa sig. Efter att de blivit illa behandlade så fortsätter de och är inte spec samarbetsvilliga om man säger så. Jag vill fråga varför alla vill stoppa invandringen men ingen vill ändra på den. Låt invandrarna få en riktig chans att anpassa sig till samhället och låt dem sedan bli behandlade som vilken svensk som helst. Sen kommer det alltid finnas bråkstakar likaså som det finns svenskar som är det. Och ja, de har en annan syn på det mesta, men det är ju det vi ska hjälpa dem med. Det är det som får bli villkoret att de är välkomna in i vårat land med våra lagar och regler och den respekt vi har för våra medmänniskor. Och visst de som inte "lyder" det och vägrar anpassa sig och följa vår etik, ja de må vara otacksamma... men de är ju lika mycket människa som vi... så vad ska man göra? Jag säger inte att detta skulle funka i vårat samhälle, det är ett förslag på en förbättring. Risken finns ju att det blir kulturkrockar...
Och angående Sverigedemokraterna. Så har de blivit mindre och mindre rasistiska med åren. Idag kan de inte ens räknas som främlingsfientliga. Vad tror ni är anledningen? Jo de vill locka till sig röster som vilket annat parti som helst. Att de hade en rasistisk framtoning gav dem inte de rösterna de ville ha. När de väl är valda... Ja, då har vi inte så mycket att säga till om något mer. Inte invandrarna iaf.... Därför hoppas jag att vi svenska medborgare som har en röst står upp för vad som är rätt och fel istället för sin egen vinning.

Kommentarer
Postat av: Mopsi

"Och angående Sverigedemokraterna. Så har de blivit mindre och mindre rasistiska med åren. Idag kan de inte ens räknas som främlingsfientliga. Vad tror ni är anledningen? Jo de vill locka till sig röster som vilket annat parti som helst. Att de hade en rasistisk framtoning gav dem inte de rösterna de ville ha. När de väl är valda... Ja, då har vi inte så mycket att säga till om något mer. Inte invandrarna iaf.... Därför hoppas jag att vi svenska medborgare som har en röst står upp för vad som är rätt och fel istället för sin egen vinning."



Nej min vän! Förändringen är genuin. Du behöver inte tro på det, men SD har inte "hammaren dold under kavajen".



Utlandsfödda taxichaufförer, restauranganställda, läkare och industriarbetare är omistliga för att Sverige skall fortsätta att fungera.



Stellan Bojerud (SD)

2010-02-25 @ 22:18:56
URL: http://mopsen/wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0