Sovdags

Jag är trött. Jag ska sova. Godnatt!

Utan min älskling inatt. Buhuu


Snurra min jord igen



Mellandagsrea. hjärtaaa


Vera Wang och mer skönhet



Fick skönhetsbiblen av Mormor! Tack så hemskt mycket sötmormor!!<3 Sen fick jag Vera Wang - princess som jag suktat efter i över 1 år då jag såg den i en skönhetsannons. Och älskling kom ihåg att jag ville ha den :') så tack Kalle!
Sen fick jag massor med annat roligt som jag tackar alla för: underkläder, pengar, vantar, och ännu mer pengar!

Och Moster Emelie: Tack för hippiebandet! Du måste vara en tankeläsar för det där har jag velat ha jättelänge JUST i den färgen! Tack gumman!

Fyi

... enda anledningen till att jag älskar serier så hårt är att det är riktiga reality-escapes! Det är härligt att inta någon seriefigurs perfekta liv :) sen måste man ju ta tag i sitt eget förr eller senare...

Nu - SATC!


Saknar min Devote blogg. Den var nog bättre. Har lust att byta tillbaks... ?
Ska se några satc avsnitt nu innan jag dyker ner i några engelska uppgifter. Pöss

Designen är påväg...

Ny design till bloggen är påväg. Som projektarbete i Mum har vi att göra en hemsida och jobba på designen där men jag har att jobba på min blogg hemsida. SÅ, efter nyår någongång då skolan börjat kommer en design sakta men säkert ploppa upp här på bloggen. För mina läsare är ju så engagerade nu när jag uppdaterar så ofta (känner ni lukten av ironi?)

LÄXOR JAG FORTFARANDE MÅSTE GÖRA:
MATTEMATTEMATTE B kap. 2
Engelska uppgifter, ca 4-5 stycken
Text uppgift

Och när börjar man? Inte imorgon iaf för då har jag Lilla julafton med tjejerna. Alltid dessa jävla planer (no offence dudes)


Ond cirkel

När man väl börjat att ha dålig uppdatering så är det lätt att det förtsätter. Samma med när man börjat vara vaken på nätterna är det svårt att sluta. Nu är det så att det går inte bra i skolan alls. Eller vad går bra egentligen? Kan ju börja med det. Svar: inget. Ingentin går särskilt bra. Just därför är det svårt att komma på plats igen. Om det bara hade varit en sak att fokusera på så hade det varit en annan femma. Men allting på amma gång? Jag blir tokig just därför för att jag inte vet vart jag ska börja. Ikväll ska jag göra 40 minuters pilates och sen ta en dusch. Efter det ska jag gå och sova. Jag ska sova till klockan 11 sen ska jag äta en lättare frukost för att sen få plats med lunch. Det känns som att jag är liten igen. Att jag behöver scheman till de rutiner som bör göras dagligen. Nu var det inte läxor som var det tyngsta. I alla läx-stressningar så glömde jag allt annat som inte stod rätt till. Och nu måste allt bearbetas. Men det är inte lätt när det är lov. Alla man ska träffa och hinna umgås med. Men jag klaga inte. Ni vet att jag älskar att umgås med mina vänner! Men inga sura miner om jag inte alla gånger väljer er framför att vara hemma, läsa, duscha och sova. Jag måste. Annars kommer jag aldrig klara nästa termin. Inte en chans. Och för att vara lite tapper så har jag försökt, jag har varit i skolan hälften så mycket som jag hade velat. Jag vill ju egentligen inte alls. Jag hade behövt pausa nu. Hursomhelst ledde allt detta inte direkt till ett större leende på läpparna.
Jag vill ingenting utom att hitta livslusten igen. Och ett bra tangentbord hade suttit fint, så jag ides blogga också.

1 år av saknad

Ett år sen olyckan alldelens snart. Om man bara kunde gå tillbaka ett år bakåt i tiden och ändra allting. Eller ändra en liten detalj. Det är ca precis 1 år sedan jag hörde Denise röst genom telefon.

Jag orkar inte skriva mer nu. Vi hörs någon annan dag och om inte annat så God jul alla :)

Jullov och familjemys!

Imorgon kommer ju mormor! Gud vad mysigt. Synd att emmsan inte följde också. Det kommer bli en mysig jul det vet jag. Och imorgon blir det jullov! Härligt som fa-an. Ska springa och köpa julklappar! Sista sekunden som vanligt:p men skolan har inte gett oss så mycket till val. Kommer löka sönder bland alla andra sista sekunden shoppare där ute...

 


Blowfish

Seriöst. I blow. Ja jag suger på att uppdatera. Igår pluggade jag helvetes mycket. Fick klart allt och det kändes ok iaf! Nu blir det att plugga lite rester på lovet så jag kommer ikapp helt och sen starta från square one. Nu äter jag Sour cream and onion chips fast jag inte gillar det så mycket. Maddes favvo! Snart kommer ju hon och Robin hit, det kommer bli kul :)hoppas att de förväntar sig att jag kommer stalka jävligt mycket!!!!!!!!!

later


Söt liten tjej


Ser nästan exakt likadan ut nu tycke jag :> 08 då. Men nu ska jag försöka fixa bloggdesignen. Vilket är svårt för kommer inte in på bloggens sida ens! Skumt. Aja kan försöka ändå, puss.

Coola grafelever

Nu är jag ju ingen Graf elev. Men Alex är! Jag är ju faktiskt en text-elev! Igår fick jag vg på en uppgift i NK MEN den var inlämnad 2 min försent så fick bara G på den. Ganska taskigt! Men ingen idé att klaga till rektorn för hon kan inte ändra betyg. Men ändå värt ett samtal?...
RIGHT NOW:

Haha bra att man hänger med i snabbshotsen!
ps. EWE jag ringer dig senare! Hade lektion då du ringde, puss

Hittade gamla bilder på skolan!

Haha. Hittade lite gamla bilder på mig och krilly sen 2008. Då var vi förstaårselever och omedvetna om framtiden. Haha vist det där lät. Jag kallades Diva i min klass. Fast det gör jag inget mer. Jag förstår faktiskt varför jag kallades det då! HEHE...

OKEJ det gick bara att ladda upp en bild (fattar inte varför jag förväntade mig mer av mac skitdatorer) Men iaf haha. Söt jag var... NOT. Krillzan dock, grr;)

Take-out

Blev take-out till middag. Etiopiskt denna gång. SJUKT gott och jag är verkligen mätt. Verkligen verkligen. Kan citera mitt fb inlägg : Jag tror att jag har tagit ordet "mätt" till en ny nivå. Jag spricker snart men totally värt!" Ungefär något sådant, inte ordagrant men aja. Har väntat på Mb i 5 timmar. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Fan vad färglös blogg jag har. Liknar ett lik eller något. Uuyyiiak.

Pluggade aldrig... men ska duscha nu, hejs.

Ny bloggdeisgn...

Jag behöver ny bloggdesign... men ORKAR inte göra det själv. Jag vet vilken bakgrund jag ska ha men den måste jag fixa i ps på skolan... Den är hoot. Sen vill jag att headern inte ska vara inramat i något vitt utan den ska också ha samma färg som bakgrunden. Blir gr8 :> Men however, det kommer snart. Håll ut  :)

Nu måste jag verkligen plugga mdk!!!!!!

Ni får använda eran fantasi om vad jag var på bilden och vad meningen ens är med den.


Lussebullar

Lussebullarna jag äter nu är torra med färska russin. Tvärtemot mina och kalles Lussebullar, dem blev färska med brända russin ;> haha. JA jag vet. Dålig uppdatering utav helvete. Men nu skriver jag ju iaf. Har spenderat hela helgen hos Kalle. Det har varit mysigt :) Men också skönt att komma hem till julpyssel för 2-3 åringar (elleeeer). Hursomhelst så kommer jag med mer inlägg senare. För nu ska jag se How i met your mother. HIHI puss :*

Adhd

Har just fått veta att jag har adhd av en kompis. Gr8! Jag visste väl det :D

Londonplans

http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/europa/storbritannien/london/article4608255.ab
Letar shopping tips på bra affärer. Har redan hitta allt från lyxbutiker till härliga vintagebutiker. LÄTT att jag ska satsa på vintage! Fett värt.

Ska se andra avenyn nu, puss!

And score!

Hej. Bad update jag veeet. Men har myst med kalle sen i tisdag dåva. Hursomhelst så London va?.... ja... hmm... OCH JAG FAR 1/3 med Mb bäste vän :D fyfan vad sjukt roligt det kommer bli. Amazing.

Maybe baby ??

Mb och hennes familj åker till London i mars. Jag får följa! Enda haken nu är om det är fullbokat på deras flyg eller inte.  Och pengar givetvis... känns 40% troligt just nu att allt löser sig. Hade varit feting kul iaf.

yeeees. 2300 kr tur och retur, än så länge har jag råd :>

?


En vanlig bild gick att ladda upp? Men inte modellbilderna. Något proffs här?


Äntligen

Äntligen nääästan klar. Har fortfarande inte vaskat och bäddat. Är jävligt trött. Har fortfarande inte pluggat... ÅH hinner ju inte med allt. Aja får plugga imorgon efter skolan. Råplugga med andra ord.

Såg att jag fått en ny prenumerant :D vilket är ironiskt för jag tänkte att jag skulle få det idag! Läskigt men välkommen ;)
Ska se om det går att ladda upp bilder nu!

Hälften kvar

Har städat kanske hälften nu. Nu har jag kvar att dammtorka tv:en med tillbehör, skrivbordet och sminkhyllan... sen är jag äntligen klar med städningen bara för att börja med timmar av skolarbete! jippie. Går inte heller att ladda upp bilder här just nu. Så mer modellbilder får ni när blogg.se vill funka igen.

ciao


Läxor...

Eng: 2 sammanfattningar, en fashion text, läsa en hel bok + recension.

Matteb: halva kap. 2

Nk: arbetsskador, plugga till stora provet, + exkursionsdelen

Mdk: off.principen + stor redovisning om soc. normer

Franska: ompr. plugga alla kapitel

Text: ligger efter............................

piss också.


Morning is for sleeping

Hej. Är hur trött som helst... och har dessutom ont i skallen och halsen. Börjar julstäda nu! Två timmar senare än planerat, hehe. Men bättre sent än aldrig! Har fortfarande en och en halv timma på mig innan solen gått ned. BLBLA skriver nått intressant sen.

Inspiration

Inspiration babys! www.rikauteliggare.blogg.se  <-- fantastisk mode&foto inspiration

Copyright





Fotograf: Sarah Oja www.sarahoja.com

Ni får se resten någon annan dag för nu ska jag till MB. CIAO lovers.


Plåtning - check!

Hey. Jag har inte bloggat de senaste 2 dagarna så berättade inte att i fredags (igår) så fotades jag av Sarah Oja igen! Andra gången gillt. Känns kul att det verkligen blev av eftersom det alltid har kommit något hinder när vi planerat något. Men fotade gjorde vi allt och nu tar jag emot bilder! Så de kommer upp här på bloggen senare ikväll!

Kisssss

Nu var det slut med det...

Nu har jag sett alla Desperate housewifes säsonger... :( Så nu är det slut! Får följa med i tv-rutan som alla andra... fyyyy. Kommer verkligen sakna det iaf. Speciellt Gaby! Haha världens underbaraste påhittade figur! Jag ska lätt bli som henne!

Inte bara Frun i huset, utan överallt ;)

Ska iaf börja se
How i met your mother (y) SEN plugga. Vad ska jag ta itu med först? Det är frågan...


Just like Homer Simpson

Jag är så himla sugen på munkar! Det är ju så gott? Varje gång jag är på en mataffär kan jag inte låta bli att köpa med mig minst två. Det sätter sig ju direkt på midjan men det orkar jag inte bry mig om just nu! Det är jul och jag ska gotta ända tills nyår! Sen kan man ju börja tänka lite på vad man stoppar i sig. Har en modevisning i februari och en i mars om jag minns rätt? Hursomhelst. Har lite småfika hemma. Men inget slår munkarnaaaaaa... buhu

Ögonbryn!!!!

Ja ett tips till er alla som har lite problem med att få en snygg jämn form på era ögonbryn. Regel nr 1 för att dem ska se proportioneliga ut över huvudtaget är att de börjar vid ögats början och slutar ungefär där ögat slutar. Annars ser det knäppt ut! Det är givetvis inte på millimetern och en del passar ju wacko eyebrowns men som sagt: proportioneligt! Sen är det ju en smaksak om man gillar tjocka, tunna, ljusa, mörka osv.

Nu ringde Ewe, så ciao!

Legendary women


Twiggy

Jackie kennedy

Birgitte Bardot

Audrey Hepburn


Marilyn Monroe

Alla dessa kvinnor har gjort en skillnad i mode-världen. Och för er som inte vet vad för skillnad Birgitte Bardot gjort så var det hon som införde getingmidjan.
Alla är vackra och originella. Try that Britney!

Hej anonym

Hej anonym. Fint namn du må ha! Lite ovanligt dock. 
Anyway så tänkte jag svara på denna kommentar:

Anonym om Kläder från Gina tricot...:

vissa har inte pengar till annat.. ursäkta.

Svar: Om man nu "måste" köpa kläder på Gina så kan man åtminstone säga att man inte ANSER sig hitta något så "snyggt" för så "lite" pengar. Hallå läste du inte inlägget? Gina är dyrt jämfört med det man får tillbak? Gå och handla minst lika billigt på Monki, H&M, JC, Vila?... myrorna? Så om du nu känner att Gina är det enda du har råd med så besök andra affärer for gods sake...

/ sonia :):):):)


RSS 2.0