Nattinattnatt

Ska byta bloggdesign snart. Men behöver Ellens hjälp och hennes dator har ju kollapsat så... det dröjer lite till. Plus att vi ska ha fotningen som jag behöver till bloggdesignen och vi måste vänta tills det här jävla mörkret försvinner. Det dröjer också ett tag till. Haha tyvärr. ^^

Nu ska jag glo DH sen sova. Ska upp förbannat tidigt imorgon. puss :*


Spies


When you cannot sleep from fear no
And if we dont hide now they're gonna find us
And if we dont hide now they're gonna catch us when we're asleep

?

Lever ni eller?

Brothers and sisters

Snart ska jag gå hem till Mb: en bästa vän och en granne. Lucky me! Hon har nyss bakat lussebullar och så ska vi plugga. Pluggar vi bra kan vi belöna oss med att sova till Coldplay. Det är bara något vi alltid gör hemma hos Mb. Vi finner det som en av livets gåvor. Men före allt detta ska ja hoppa in i duschen. Förhoppningsvis blir jag piggare. Jag steg ju trots allt upp kring 3 idag. Men iofs har jag inte sovit ut sen förra söndagen! Jag förtjänade det. HEHE

Nej vi går inte på något om ni fick för er det. Det var en av de sista sommarkvällarna hos Matte. Jag och Mb ville göra det bästa av den.

Hörs sen peopleeee

Dagens ungdomar?

Jag satt nyss och läste igenom Dessies kommentarer på ett inlägg där hon skrivit att hon inte vet om hon ska skratta eller gråta över Svergies kommentarer till henne. Folk skriver saker som:

"HAHA!!!!!! naw blev lilla tjejen ledsen. inse att du e en liten äcklig fjortis som ingen gillar!! alla hatar DIG"

"du borde gråta, de är vad du borde! Varför fan skulle du få ha dina åsikter men inte resten av sveriges befolking? god girl, go and fuck yourself"

"men desiree, det är ju fakta? du är ju en billig fitta"

Hur jävla tröga är inte folk? Det är ju inte Dessie som är "cp i huvuuudeeeeeeeeeet" för att hon är sig själv på sin egen blogg! Det är dom som kommenterar skitsaker hela tiden som har en skruv lös. Det folk måste inse är att det överallt på denna jord kommer finnas människor som man stör sig på. Männisor som man inte gillar eller tycker är patetiska eller helt värdelösa. Men för det kan man inte gå och kalla dem jävla fitta, gå och dö bara därför. Dessa människor komma dyka upp på din arbetsplats, ev. lag, klass, vänskapskrets, släkt osv. Det går inte att uttrycka sitt hat bara därför. Men folk kommenterar hej vilt på Dessies blogg för att de inte behöver ta konsekvenserna. Och om hälften av alla hat-kommenterarna hade agerat sådär i verkligheten är det något som hela Sverige bör oroa sig över.

Vi kan inte hata allt som vi stör oss på. Ingen tvingar någon till att läsa en blogg t.ex. det är ett val man gör. Blir det inte hyckleri då man hela tiden följer en blogg som tillhör en person man hatar OCH sen tom går och kommenterar hatiska saker?

Jag är ingen Dessie älskare som ser upp till henne och allting hon gör. Tvärtom ibland men jag läser ändå hennes blogg då och då och om jag råkar läsa något jag inte gillar har jag mig själv att skylla. Ärligt talat orkar jag inte ens bry mig om vad olika bloggare skriver. Tyvärr spelar det ingen roll om det är Dessies blogg eller inte. Hat-kommentarerna finns överallt man tittar: Fokis, Kenzas, BB, Kissie osv. Så egentigen ligger nog problemet inte hos bloggaren utan hos personen som ger kommentaren. Det kanske känns bättre att klanka ned på någon känd person med brister istället för att ta itu med sina egna.

Jag tycker det är sorgligt.


Jobbajobbajobba

Godmorgon! Haha klockan snart 17.00. Försöker dra ut på tiden men jag måste plugga. Eng och matten ska jag ha gjort klart idag har jag bestämt mig för. Det blir ingen julstädning. Fast det är första advent. 4 veckor kvar till jul!!!!!!! och 4 veckor kvar till lov :p.

Kommer förhoppningsvis med något roligare sen. pussiis


:D

Har fått skriva av mig. Ibland kan man få en antydan om att jag är ganska avslöjande om mitt privatliv. Men det är de som är skönheten med er bloggläsare: 80% av er vet inte ett skvatt om mig!
Så tolka alltid precis om ni själva vill = dåligt/bra/fjortis/emo. Rör mig inte ett skvatt. Börjar bli yrigt trött. Sa ju godnatt för typ två inlägg sen. MEN det blev inte riktigt som planerat. ¨
Imorgon ska jag PLUGGA och städa om jag hinner. Lovade iofs mamma att ha julstädat innan hon kom hem. Dem planerna är lite sent planerade. Men nu får det faktiskt bli sängen!

Och en till bild på mig såklart :> haha. Sov sött hörni :)


Du lyser upp din väg

Och just när jag tänkte på tyngden av gravitaionen och andra saker som får ens hjärna att känna sig lite extra tung så kom hon i mina tankar. Jag tänkte att jag måste ringa henne nu. Men efter alla hundratusentals gånger då jag ringt och delat med mig av all tung gravitaion så kändes det mer lägligt att låta henne ringa då hon hade tid. Jag kände på mig att hon inte skulle låta det dröja alltför länge. Och det gjorde hon inte heller. 2 minuter senare ringer hon. Min älskade Madeleine. Det var läskigt men ändå underbart. Och hur jag för en gångs skull fick försöka hjälpa till med hennes gravitation. Inte gladeligen av orsaken utan att hon vände sig till mig. Då var det bara avståndet. Hur ett helt land skiljer oss emellan. Och hur hon ändå lyckas vara en sån stor del av mitt liv. Precis som om hon låg bredvid mig och berättade sin historia. Men snart ses vi. Det ska bli ett par helt fantastiska veckor.

Min bästa vän.

 


Hösthelvete försvinn

Och nej. Jag tänker inte be om ursäkt för mitt språk. Jag är less på att anpassa mig efter andras normer och regler. "Jag lovar att svära och inget annat än att svära"

Är det ingen annan som är less på att hösten fortfarande är kvar? Jag kan åka förbi ställen på bussen hem där gräset fortfarande är grönt?! Vad hände med det liksom? Vi har verkligen förstört vår jord. Det är antagligen försent så skit i naturen ni. Haha nej snarare tvärtom. Kan inte snön komma? Eller sommaren. Fritt fram för förslag bara det här höstvädret försvinner för det gör en så jävla deppig. För att inte tala om psyk, paranoid, hysterisk. Jag tror mitt i allt att det spökar i mitt hus, att jag ska dö av vaccinet och att skolan bara är en bunt med lärare och regler som skapades för att göra mig ffly örbannad. NI SER! Totalt paranoid. Men klockan är sent och jag är trött och jag snackar bara massa babbel som ändå inte förstås av en normal människa.

Såå.. natti?

Vi ler åt hösten och skrattar den i ansiktet. För snart är det jul.

Modevisning - check!

Då har jag medverkat i min första modevisning. Det var kul, nervöst, stressigt! Inte världens största dock. "Endast" i en galleria. Kläderna vi bar var awesome! Ska köpa en outfit jag hade. Älskade den! Isabell som designat alla kläder vill att jag ska vara med på nästa visning i Kulturens hus, i februari. Så det ska också bli roligt att få se de nya kläderna och vara med på ett lite större arragemang (stavning?!)

Är iaf dödstrött. Ska läsa lite bloggar och sen se DH. Det var fan flera dagar sen... :o


Igår färgae jag håret svart förresten. Det blev asbra!

puss


Kläder från Gina tricot...

Jag förstår verkligen inte varför folk köper dem överhuvudtaget. <-----

De ENDA undantagen är:

1.  Du har slut pengar och behöver verkligen ett nytt baslinne som täcker röven för dina fula jeansleggings från Bikbok har börjat flagna där bak. (Om du känner igen dig så har varningslampan börjat blinka)

2. Du vill ha ett smycke som alla andra har, bara för att det är... tja fint. (Då är det ok!) <---

3. Du ska på fest om några dagar och att lägga ned 400 kr på en one-time-party-dress är inget alternativ just nu. Du går till Gina och slår till för 2 hundralappar! = också ok.

Allt det där andra om att "åååh gina har så snygga kläer, omg!". VAKNA FOLKET. Ginas kläder är gjorda av någon fabrik far far away och tyvärr också den sämsta. Det syns dock inte när du går förbi den moderna fina butiken och allt hänger på sina galjar, prydligt, modernt och snyggt!

DET DU INTE SER (eller vill se):

1. Den fina ulltröjan i mönster kommer att gå sönder på ett eller annat sätt efter första tvätten. Noppra, tappa formen, maska - you name it.

2. Tittar du nogrannare på den där superheta "siden"klänningen så ser du att sömmarna redan har börjat gått upp, och den är bara provad ett antal xxxxx ggr.

3. Prislappen. När du går in där förväntar du dig åtminstone att skiten ska vara billig att köpa. MEN NEJDÅ du kan faktiskt få betala satan 399:- för den där snygga västen/jeansjackan/skinnkjolen eller vadsomhelst som är trendigt.

4 - (se på fan!) Så allt som hänger på galjarna i den modernare versionen av Myrorna är ute om ca 1,5-3 månader. Då är allt du handlat därifrån gone, veck! OMODERNT.

Ja har ni fattat min poäng? När ni närmar er Gina tricot som kan verka som den perfekta butiken; billig, modernt, snyggt! - Så gå bara förbi för det är lögn! Nu har jag sagt sanningen och ni får protestera hur mycket som helst. Jag tänker iaf inte bli någon gina-slyna! :) Handla riktig kvalla istället som håller längre än mensen och är lite mer tidlösare, vilket betyder att det är OK att använda under samma termin.

Ja, fler åsikter kommer väl, vänta bara. Over and out (y)


Time is money my friend...

Nu har då studebidraget kommit. Om jag är i stan i helgen ska jag nog passa på att köpa lite julkappar... fast har ju ingen aning vad jag ska köpa så då blir det ändå bara fail av allt ihop: Mamma får en diskborste, pär en yxa, leo en barbie (mohaha) och Kalle? Vad fan köper man en kille i julklapp?
Idag fick jag veta att jag ligger på VG i text. Vilket är superkul för jag vet då själv att jag kan få mvg eftersom jag inte ansträngt mig tll det yttersta ännu. Har så mycket i de ämnen jag suger på så fördärvar de kurser som jag lätt skulle kunna få mvg på. Herregud livet är inte lätt.

Detta blev bara blabberblaabb. Hejdå

A rush of blood to the head

I will buy a gun and start a war
if you can tell me something worth fighting for...


Dags för en ny FB bild. Ja denna fick det bli :>

Mamas boy

Jag har fortfarande inte kissat... fyi. haha

Ska iaf göra DET och sen se mammas pojkar. Tror inte jag orkar med något DH ikväll! Vi får väl se:> blir tidig morgon imorgon. OCH jag tog inte vaccinet idag... för lång kö. Jag köpte en foundation istället :) haha. That's right!
Kalle har varit hos mig ikväll. Han kom från arcus hem till mig och jag stod och lagade mat. Sen åt vi, plockade undan, åkte till ica maxi och köpte yumyum och sen åkte vi hem igen. Det var väl allt! Har inte pluggat ett piss idag men ska ta en paus.

What if...




jag blev fan mycket sötare! Plastikoperationer kanske inte är så dumma efter allt... vem vill betala?!

OKej jag gick inte och kissa men nu ska jag faktiskt!


Dagens!

Berättade dagens skämt för Ercan idag, tyvärr får ni inte veta. sorr-eeyyy.

Jag försökte se u som en asiat, för de är så fina. Jag lyckades dock inte. Ser bara blind ut.
Nu måste jag kissa!!!!!!


And so on

Får jag tillägga att jag nyss kom hem också?
Nu har jag slagit på värmen i mitt rum för det var iskallt. Funderar vad jag ska laga till middag??
Ska njuta av lite DH innan jag tar tag i verkligheten.

Jo tack som fan, jag vet

Hej allesammans. Jag vet, jag vet och återigen JAG VET. Men jag orkar inte be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Jag har sjukt mycket plugg just nu helt enkelt. Idag gjorde jag matteB omprovet. Måste klarat det, men hänger på tråden för hann bara göra halva provet, ville vara så noga som möjligt. Iaf så det är gjort nu måste jag bara:

  • komma ikapp på kapitel 2 matteb
  • har 3 eng läxor kvar
  • 1 nk uppgift till idag (ska göras snart!)
  • franska glosor typ 50 st
  • mdk jävla redovisningen som ska göras klart

Sen var det inget mer faktiskt. Vad jag kan komma på nu? Känns lite bättre, nu är det inte altför mycket. Vill hinna allt denna vecka innan nästa för då kommer det bara mer läxor. JUSTJA så har jag nk provet jag inte gjort ännu som är asstort och jag har inte börjat plugga. SÅ nu vet ni varför jag är lite off. Sen har man en morsa som begär att allt ska vara rent och städat (nu och inte sen!), en lillebror jag vill hinna träffa lite varje dag och just nu en middag som ska lagas diskas och ja... 9 timmars sömn på det vore great? Men det kan jag ju glömma.

Puss


Blabla

Ser how i met your mother. Its about a girl named blabla. För han kommer inte ihåg hennes namn ;) hotcrazychick ni vet :D aja. Jag och Kalle pluggade lite smått. Får göra resten imorgon. Good lord. Blev så sur på matten så tänkte hoppa av matteB. Men jag ger nog inte upp riktigt ännu. PUSS

Calleth you, cometh I

Hey. The Ark äger och det tycker faktiskt vi media-elever. Iaf jag och Sara. Hursomhelst så tänkte jag bara säga godnatt osv. Har inget spec att säga. Imorgon ska jag och Kalle råplugga hemma hos mig. Det kommer bli fun:D fast nog hade vi hellre gjort något annat än att plugga men vafan skolan måste skötas! (gud vad jag skryter om min nya inställning).

Ska bara ringa anton och sen sussa!
Kiss och sov sött!


Solariedags?

Det var innan Umeå som jag solade sist. Jag veet jag är redan brun men vadfan jag vill också behålla min härliga bränna som alla andra. Plus att man behöver inte ens sminka sig om man har en snygg solbränna.


Kolla vad gramgo jag blev av att sola!

zzzZnap

Hej. Nu har jag varit hos Mb. Pluggade lite. Åt mest. Sen såg vi Paradise hoteeee ofc. Sen gick jag hem. Och nu sitter jag på msn och chattar samtidigt som jag pluggar socialpsykologi. Resultatet kommer bli grymt tror jag!

/Pluggizeen

Grattis mormor!


Voy så gammal bild!
Grattis på födelsedagen :-*


En timma senare, tja!

Hej. Ja på denna timma har jag druckit oboy, ätit en rostad macka och sen vikit ihop nästan ALLA mina kläder i garderoben. Nu är det bara denna lilla ynka hög kvar med lite partykläder osv i. Problemet är bara att min garderob (som är rätt stor) är proppfull. Måste jag rensa igen? Gjorde ju det för en månad sen... Nu ska jag vänta tills lillebror junior lagt sig (vi har ett bajsdrama i huset) och sen tar jag över duschen för att tvätta skrubba och kanske färga lite. Tänkte tömma färgtuben på svart färg som jag har kvar!

hihi


Copyright


Det går inte att undvika längre

Julen går inte att undvika längre... Den är överallt: I skyltfönster, HEMMA, på radio, ja själva mörkret påminner ju en. Idag har jag fanimig sovit hela dagen. Det gick inte heller att undvika. Men nu är jag vaken och ska gå och äte julegröt med familjen. Sen mååååste jag plugga. Mdk och Matte och Nk och kdsjafbkja sdgkjfngkjfdnfdkj :)

iloveschool 2cool4school fan.

Kärlek på hög nivå

Jag älskar allt med dig
Dina klara blågröna ögon som jag kan stirra i hur länge som helst
Dina ET-phone-home fingrar
Hur söt du är när du sover
När vi pratar bebisspråk
Att vi har blivit mer än förälskade
Hur du gör mig lycklig


puss


A generation that didint agree


Kändes dags för en bild. Varför är inte jag på kulturnatten? Justja. JAG ÄR PANK! What to do? Finns inget att göra. Jag är så jävla pengavild och det kommer jag alltid att vara. Med tusen kr eller en miljon. Okej inte överdriva här, ska fortsätta försöka.

...

Kanske ska finslipa på lösnaglarna så det är påtagbara igen. Finns det ens något som heter påtagbara? Jag tvivlar på det. Har sett klart Mammas pojkar och Maja är ju från Luleå. Såg henne för nån vecka sen på Willys. Jag tycker dock inte att hon och Christian verkar passa. MEN vi får väl se, jag kan ju ha fel (tveksamt). Sitter här i min säng och är väldigt väldigt trött. Orkar tyvärr inte göra något nyttigt. Som jag verkligen borde. Men allt jag rör förvandlas ju till ig så får lugna mig lite.

WEHLL. Hade inget roligt att blogga om faktiskt...
Kanske bör träna på låten vi har på ensemblen. Jag är basist denna gång. Asnice att göra något annat än sjunga för en gångs skull! Be yourself med Audioslave, den är rätt bra faktiskt :)

Godmorgen

Hejhej. Idag har jag och Kalle sovit större delen av dagen. Sen åkte jag hem. Hatar att åka hem från Kalle, det är ju tvångsmässigt. Men iaf så ligger jag här i min säng och försöker rå om mig själv litegrann. Alltså slå på mammas pojkar på tv4 play. Har fått en tioende prenumerant, det gjorde mig happii.

LATERALLIGATOR

Modevisning :)

Jag ska vara med i en modevisning i Strand galleria om några dagar. Det är av Isabell Brändholm som designar sina egna kläder. Jag är skitnervös!!!!!!!

Kul

Så blev man sjuk. Roligt. Men inte seriöst dödligt sjuk. Känner mig febrig. Orkar inte ens ta tempen, måste ändå till skolan imorgon. Också blir det Hannas middag imorgon! Ser framemot det!

Mitt huvud blev helt plötsligt tomt.

Och så fyi...

... så gissa vad jag ska göra imorgon? jag ska GYMMA! en sommarklassiker, biffade ju rejält i sommras ;) försökte iaf... men imorgon ska jag och klarko till gymmet. Sa ju att jag ska ta tag i mitt liv. Watch me

är övertröttt så hejdå

Atm

atm försöker jag inse att det inte.är.en.bra.idé. att starta ännu ett dh avsnitt. Men jag övertalar mig själv med att jag är så duktig i skolan som åtminstone försöker vara en lyckad elev och inte ett jävla failure menmen... ett till avsnitt får det bli. Ska sova till halv nio imorgon för jobbar igen mum efter skolan. Behöver alla sovmorgonar jag kan få.

your both idiots


Copyright


Vi startar gently med en bild. Ja nu när man blivit pluggis så finns det inte så mycket tid över till sånt som är roligt. Det är skola och sova som är prio1. Nattiii

Ehhllo

Hello. Kunde ju inte gå och sova utan att skriva något. Denna dag har varit tuff. Minimaaaalt lite sömn, working 8 to 5. Så inte konstigt att jag bara slappat efter skolan och gjort iiingenting. Med ingenting menar jag Dh och paradise hotel. Anyway så imorgon är en ny dag så bör börja sova nu och inte om 3 timmar som vanligt. Är bara lite skrajj för vi snackade spökhistorier idag på lunchen och jag berättade om mitt hus... JAG HAR INTE berättat för er ens. Haha får ta och göra det någon dag. Så nu sitter jag här ensam i mörkret på min nedervåning och önskar att Kalle låg tryggt i min säng. Men nejdå.

Tomorowwww blir det skola, plåtning med Ellen, träning, sova hos min snygging och sen e ny dag igen. Vi höres dä emellan någongång!

Fotas av Ellen i sommras :)

Godnatt!

En liten förändring.

Igår klockan två pluggade jag mdk. Vet inte om jag sa det? Jag gjorde det iaf. Och nu har jag nyss utökat min nk-presentation. Visst jag är jäkligt trött och borde sova. Går till klockan 5 imorgon. Frågan är hur fan jag ska orka det? Och nu när jag tänker på det så har jag en franska presentation jag inte jobbat på. Men det är sista ämnet så har hela dagen på mig. Igår hjälpte jag Rebecca också med hennes dikt, det var kul. Och Mb ville att jag skulle skriva hennes novell. Det roliga är att jag valde media för att få skriva men skriva är fanimig det minsta jag fått göra. SÅ VÄLJ INTE MEDIA. Ni vet varför och om ni inte vet ska jag förklara någon gång. Om någon lärare ser detta blir det förmodligen ig ggr 1000 men iaf. Min dag? Ja har sovit, legat och latat mig, hängt med Marre och Klaris. Ni vet sånt där. Kalle kom ju förbi en sväng också. Det kan ju verka onödigt i bara en sån kort stund med det var nödvädnigt. Och nu har jag tröttat ut honom efter ett telefonsnack så han sover förmodligen gott inatt. Det ska jag också försöka göra, först lite dh? Bara liiite.

 

Skakahandhälsning,


Sometimes i feel like screaming

This time im moving on
Im movin on

http://open.spotify.com/track/5lIX6P7X56gqxCYBa4yF5k

deep purple

Look around


Every little sad asshole who lives in here

Det finns ju vissa människor om låtsas att inte ta åt sig även fast de gör det.
kindofbusted

Bra fråga!

Fick en fråga om jag designat tröjan från chicy. Ser ni inte att det är jag på bilden?!!!

Duktig Sonia

Jag sitter och lyssnar på Coldplay och pluggar Socialpsykologi. Dags att ta tag i livet nu. På alla ställen. Men mest skolan, efter efter jag klarat av det så tar jag tag i träningen. Klarar inte av att vara soffpotatis något mer!


Jag älskar min pälsismössa. Den följer med mig överallt.

Coolpics@moi_92



Gammal & nyare. Men jag har faktiskt bilder som är nyast, senast i förrgår. Så puss på det och så hörs vi sen.

Döm inte

Jag är en bra person innerst inne. Var inte så dömmande :)
Nu ska jag ladda pp lite bilder här! :DDDD

Chict

Bilden funkade inte att sätta in. Tyvärr...

http://chicy.se/shop/

Men där hittar ni min tröja!

Hey

Åt helvete med hennes musik men kan inte klaga på stilen. Frillan=GREAT, outfiten=snice. Så cred för det gaga.


Btw

Och så gick det att ladda upp bilder... eller nej nu gick det inte?
BTW så har jag nu kommit på vart "strike a pose" kommer från början, Vouge av Madonna! Det måste ju va så? En populär låt av en poplär dam, vem vill inte vara likadan? Jag pratade inte om Madonna... jag pratade ju om mig!

4

I torsdags firade jag och Kalle 4 månader. Japp. Det är ganska länge. Iaf om man heter Sonia. Men det är bra, ett gott tecken. På mig som person och utveckling och allt det där.
You did blow me away honey
Älskling bjöd mig på Baan thai och överiga kvällen var helt underbar.


Grillade kycklingpett med jordnötssås och inlagd gurka. GAI SA-TE 4ever.

Men nu var det inte maten det handlade om utan om hur mycket jag gillar min pojkvän.
Det finns en person som är bättre än mig, det är Kalle. <3


Thats the way i want it

http://open.spotify.com/track/32Lve2pIadbEjQ4NI6jT75

Denna låt gillar jag mycket. Den är fan skön. Okänd såklart. Thats the way i like it. Låten påminner om en låt av Tori Amos som jag lärde mig och sjöng när jag var liten. Såklart. Jag har sjungit på barnben. Apropå sjunga så måste jag öva på den där jävla låten vi spelar på musiken. Måste kunna den till på måndag...

kiss

ONAJS

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder. Blogg.se dödar medvetet min blogg. Så dålig tycker de att jag är... eller? Haha antagligen inte. Jag är fan bääst

Ingen mer seriös allvarlig super megatråkig bloggerska

Först fick jag panik över att jag var en sådan blogg-whore. Skvallrig och inte så fullt seriös. Men det är väl den sida folk bryr sig om. Jag menar vem vill läsa mina dikter om någon impulsiv känsla som just hoppade fram. Nej precis! Så jag är done med att bloggen ska vara som en dagbok där jag reagerar alla skit intryck från dagen. Nejnej. Man är bara tonåring en gång och det ska jag fan börja utnyttja!
Nu måste jag kissa av all cider. Ja vi är fortfarande kvar här hos Susanne och Claes.

:*


Vouge

Hey. Sitter hos Susanne och Claes och lyssnar på Vouge. Min familj var bjudna hit ikväll och det har blivit mycket franskt på middagsbordet. Italiensk coctail-tallrik innan dock. Iaf så var chokladmoussen med chili och ingefära supergod. Tänkte bara skriva lite ointressant bara för att. Jag saknar att blogga och att vara en bra bloggare. Har fotat lite från kvällen också. Hursomhelst så skriver jag när jag kommer hem :D mer om chichy osv. Vi tar en taxi hem snart så vi höres då!

PUSS

Finally!

Äntligen har mitt sammarbete med www.chichy.se gått igenom! Jag har nämt det för längelänge sen men ni kanske inte kommer ihåg? Hursomhelst så är tröjan klar och den är blev bättre än förväntat! Det går självklart inte att ladda upp bilder nu på blogg.se bara för att jag vill visa er. SÅÅ ni får se den imorgon. Pussochkram

Floating in a big white balloon

Hej hej. Nu sitter jag här och skriver mitt radiomanus. Har hunnit rätt mycket. Det är faktiskt mycket svårare än vad man kan tro! Krångligt framför allt. Ska gå upp till MUM nu och se om jag kan jobba in en lektion. Så blir väl klar kring 5... men vill vara lite ambitiös för en gångs skull! Ska sno en kaka och gå härifrån nu.
Bilder är 2 weeks old. Mohehehe. CIAO

Pretty and gay

Sitter på text. Hittade en bild som är några veckor gammal. Var ju finfin i håret!

Det var det

Och som vanligt när tankarna tar ledigt... tillbaka till facebook!

Pudding

Idag när jag kom hem från skolan hade Kalle bäddat min säng innan han for. Så gullig han är! Och nu ligger jag här i sängen och ska sova... själv. Det har blivit en ovana. Jag gillar det inte heller. Jag och Olli pratade om det på skolan idag. Vi är så mycket med våra pojkvänner att det känns ensamt att sova själv. När hände detta?! Jag som aldrig skulle bli en sån flickvän. Som var så beroende av min pojkvän... well det är inte det enda jag är beroende av. DH HERE I COME!

kändisbloggare=nolifers?

Det känns kanske som en orättvis bedömning. Och givetvis har många bloggare ett liv. Som typ Kenza, bb osv. Men alla andra då? Alla är så besatta av att uppdatera sin blogg och få läsare så de måste ju glömma bort att leva livet? Foki t.ex. hon bor i Umeå. Och det är en fin stad men... så mycket finns det inte att göra där. Spec inte när man bor där också... idn men det känns bara som att alla som lever för bloggen inte kan ha mycket till liv.

Who am i to talk. De sviker iaf inte sina läsare som jag :p Vad kan jag säga? Jag försökte jobba mig uppåt i livet, på många sätt. Puss

No money


Ja. Anledningen till att ni inte får så mycket bilder mer är väl pga min crappy kamera som inte duger till något. Det är svårt att se bra ut på den, ja ni ser ju själva! Ska önska mig i julklapp :)


En sjättedel


En sjättedel av mina kläder. MEN nu är de samlade fint och ordentligt i garderoben. Och tack för det. Har fortfarande fem sjättedelar att tvätta... kul.

Tiny

Har hitta en ny artist. Wonderful. Svensk dessutom. Låt mig få presentera Tiny: http://open.spotify.com/track/0W3em90d1uY42GzqsiwFwf

Väkomnar julen

Jag vet att det är lite tidigt men min mamma har nu på senare år hittat en passion i julen. Så är det kanske när man är 2-barnsmamma, då ser man framemot sådana saker! Vad vet jag. Vi ska iaf ligga i vardagsrummet och dricka glögg och lyssna på julsånger. Lite sentimentalt men det är faktiskt mysigt. En bild på mig atm? Kommer sen.

STAY IN TOUCH
(
nej det är inte årets julgran... herregud.)

En rubrik

Nu:
http://open.spotify.com/track/5ZWhnzVwZEsp2gycOYspsy - så jävla skön låt

Snart:

- KUNG!

Give me cash

Hejhej. Nu sitter jag och lyssnar på Johnny Cash. Det är lite mer biltur musik men det funkar ändå. Jag vet att jag har varit sämst på att blogga under de senaste veckorna :( men nu är jag tillbaka och jag är mer inspirerad! Kanske har mitt liv varit så perfekt under den senast veckan att jag inte känt något behov av att blogga ;)

Nu har jag nyss slängt in potatisgratänen i ugnen. Med vitlök och ost på. Yummie. Blir rostbiff till det :D det märks att jag är hungrig kanske? Yes.
Updates i mitt liv...: hm inga speciella fast prövade  Marabou sensation hallon, den var sådär. Vart inte alls förtjust i den. Idag har jag iaf kommit hem från kalle. Igår bastade jag med honom och hans kompisar. Det var oväntat roligt för att basta med 5 killar (4, erik räknas inte) hehe nej men det var kul faktiskt!

Skriver något mer sammanhängande om ett litet tag, puss

Paradise hotel!

Snart börjar Paradise Hotel på 6an... YEAH. Och tjejerna verkar 100 ggr snyggare än de danska äcklena. WIE det ska bli så kul. Så... jag ansöker om nått år då va? GR8.

hellYEAH

Marabouuu

Jag vill smaka de nya marabou kakorna. De verkar yummie...

btw så är jag fortfarande sjuk.

Äckel bakterier!

Jaha. Så hade man 38 graders feber. Minst. Usch... jag har typ inget att säga! Känner att mitt självförtroende gått i vågor den sista tiden. SÅÅÅ genom att få tillbaka det där amazing self-esteem jag hade nyss så tänkte jag vara lite ego här på bloggen. Bara för min skull liksom! Och till min förfäran upptäckte jag ännu en liten detalj i livetsom irriterar mig: min enter knapp på tangentbordet har fallit i koma. VAKNA.


Hittade inga bilder jag gillar. BOY jag måste vara sjuk. Hihihi :)

It bould be a waste buying a new one cause i prefer to work on what i already have

This would be a good time for you to blow me away...

Yää



Mina ögon ändrar färg i ljuset

Som en kameleont
Kan jag ändra mig efter tillfälle
Jag kan vara den städade flickan
Jg kan vara den diviga tjejen
Den dåliga kvinnan
Den opassande..

Jag kan ändra mig efter tillfälle
Det gör det svårt att lära känna mig
Och veta vem jag egentligen är.


Min playlist

http://open.spotify.com/user/soniao/playlist/1Sx3W7p5BDFgxvpNI41Ji1

Min spotify playlist för er som är intresserade. JA den äger ^^

DH baby

Jag har nu börjar se Desperate Housewifes från säsong 1. Grejen är att jag bara sett nått avsnitt här och där och tycker det är skitbra. Men nu ska jag se från säsong 1. Är pepp. Anyway så är jag sjuk... jävla skit. Jag som var så stolt att jag klarat mig så bra ifån förkyldningarna en sista månaden. När jag var sjuk sist var ju mer stress och magont osv. Men iaf, idag hade jag tänkt blogga som vanligt, alltså några inlägg iaf.

Idag skulle jag fotas av Sarah igen meeeen såklart kom det något emellan. Jag har så himla otur. Aja hoppas vi tar det till veckan istället.

puss

RSS 2.0