Halloween

Nu ligger jag och Kalle i min säng och myser. Alla lampor är tända och det förstör höstmörket som smyger in genom rutan (enligt mig är det höst tills snön kommer, punkt slut.) Jag har lite dåligt samvete för att jag tvingar min pojkvän att vara kvar i trista viken med mig istället för att gå på någon rolig halloween-fest. Jag som längtade så mycket till Halloween. Jag hade sett framemot precis allt. Sen bara slocknade den lågan... Det är mycket som slocknar nu för tiden. Blogg-lusten är helt klart en av dem. Men jag ska försöka bättra mig. Någon bild kanske eller så. Men nu ska jag spendera kvällen till att försöka vara en bra flickvän. Det är ett heltidsjobb vet ni.

Var så knäppa som möjligt ikväll och utlev era fantasier för man får bara chansen 1 gång om året. Ikväll är en kväll utan fördomar, ta vara på den!

PUSS ni få läsare som orkar hänga kvar i den här ruttbloggen.

Vanlig reaktion

Ordspråket "Kärleken gör en blind" brukar sägas till människor som blir kära.
Har kommit på ett ordspråk för hur jag blir då jag blir kär :"Kärleken ger en kattsyn och en hjärna utbildad till analytiker"

Copyright på den då.


MALIN!

skaffa en jävla telle så man får tag i dig! :(

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Jag har ett cp öga. Det rinner och har runnit i ett helt dygn. Folk tror att jag är ledsen 24/7. Har ju tillbringat gårdagen på hockey med Klara kring 7 tiden. Det var hemma match mot brynäs och äckel luleå förlorade fast jag skrek halsen av mig. Haha vilken hyperbol. Efter det var jag med Ewe, Simon och Emil. Idag sprang jag och Ewe på stan ett tag och nu ja nu har jag då kommit hem. Jag köpte inget. Jo en godispåse. Fettot Sonia is back on track. Fybubblars. Nice att Ewe är här igen iaf.


Nu släpper du min hand...


Denna låt berör mig enda in i hjärtat. Det är de musik ska göra.

Hejhej

Jag har varit seg jag vet. Men jag finner ingen lycka i att blogga något mer. Vem bryr sig om min lilla blogg i ingenmansland som handlar om absolut ingenting?

...

Undra när jag kommer fälla
Fälla den första tåren
Över vår olycka
Över att det som fanns där har försvunnit
Och kanske aldrig mer kommer tillbaks


HEHE

Bästa bloggaren jag är. Nej men jag är hos Kalle nu och har sovit här och kanske gör det ikväll med. Vi har huset för oss själva så nu ska jag, kalle och simon spela gh. KUNG. Men har faktiskt massor att berätta och visa:D så jag uppdaterar er kanske... imorgon? Jo så får det bli :) eller skriver kanske något roligt ikväll om jag ids!

ha ett skitbra lov nu!

Jackpot

Sminkade ju Issa i tisdags. Helvettiii vad bra det blev. Hann bara med en sminkning. Var ju noga och den tog lite för länge för att det skulle vara proffesionellt. Blev inga bilder dock för jag glömde kameran. Min skitkamera är ändå inget att ha. Ska dock sminka henne igen. Tror jag ska göra samma sminkning för att visa Sarah. Ska ju låna skolans systemkamera över lovet till ett Mdk-jobb. Så kanske smyglånar den till att fota lite sminkningar också.

Det kommer bli great.


Lätt att säga, svårt att mena.

Ni får tycka, tänka och säga vad ni vill om mig. Jag bryr mig inte. Vilket är lätt att säga för stunden. Kanske ångrar jag mig imorgon.

Jag vart jag står. Bland de bästa alltså :>

Den snyggaste halvan.

Okej jag vet att jag inte har bloggat... har varit för less, för trött och blabla för att sitta på datorn. NÄHE? Ändå av någon konstig anledning så tickar minuterna... jag gillar det inte. Får ont i huvudet, magen. Allt dedär stressrelaterade.

Jag har tagigt många halvansikts-bilder i mitt liv har jag lagt märke till. Det börjar bli min grej. Dock lite trist i längden:


Långt ifrån dem bästa men whatever. Nu ska jag... ja vad fan ska jag göra?


Everyboy know about the...

http://www.metatube.com/en/videos/cid10/no-disponible/15957/Family-Guy-Peter-Bird-is-the-Word/#

Okej ni måste se. För kul för att undvikas...

Lilla tuffingen

Alla barn är rädda för spöken. Utom min lillbror. När vi skrämmer honom att det finns spöken i mörkret i matsalen. Då säger han: "Jag gå och skrämma bort dom!!!!!" så traskar han med bestämda steg in i mörkretör att skrämma iväg all spöken och monster.

Imorgon blir en bra dag!

Ser verkligen framemot morgondagen! Inte skolan och verkligen inte idrotten eller Nk. Men resten. Efter skolan ska jag med hem till Bellabus och där ska jag fixa hennes hår och smink. Bara för att öka mina kunskaper. Dessutom har Issa massor med make-up store smink. Witch i like. Bör uppdatera min sminkväska rejält. Aja sen är det träning som kommer bli skitkul! Efter det ska jag smyga hem till Kalle. Vi ska plugga och jag tänkte sova där. Så om du ser detta mamma, så kommer jag inte hem... hehe ;)

Det kommer bli awesome iaf! Puss

DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Somliga ler när andra gråter

Hejhej! Jag har haft en underbar dag med Carl. IIIH blir lycklig när jag tänker på honom. Ja men det betyder att jag har faktiskt pluggat matte! Var tvungen men hjälp från ett matteproffs då tårarna kommer så fort jag inte kan. Jag har inte tålamod att vara dålig när jag har tidspress på mig! Det gick bra iaf. Får göra klart resten imorgon och sen är provet på onsdag.

Bild från idag. Jag med min älskade pälsmössa! HIHIHIHI. Har inga kort på hea outfiten tyvärr, ni får överleva!

Friends with benefits

Går fortfarande inte att ladda upp bilder. Gör mig inte direkt gladare. Ska se  Vänner nu. Bara för att tänka på något annat än min misslyckade skolgång.

Sen blir det väl att sova och om jag vaknar upp till en icket fungerande blogg.se ska dom få se på fan!
Imorgon ska Kalle hjälpa mig med matten. Visst det är surt att erkänna till sin pojkvän att man är trög på riktigt men jag får uppskatta den hjälp jag får! Hur underbar är han inte som spenderar sin tid på att hjälpa mig med något som är glasklart i hans huvud.
På tisdag ska jag sminka Miss Pusher (hon heter faktiskt det i efternamn) så jag ökar mina kunskaper som blivande make-up artist. Om jag har tur får jag sminka Jägerving på Onsdag också då vi ses!

Så puss på alla ni fina människor i min närhet.
Känner mig febrig nu. Har gjort det i flera timmar. Men jag SKA till skolan imorgon! Min drivkraft är den perfekta outfiten, har den i huvudet! Men nu ska jag avsluta här, måste orka upp imorgon och locka håret.

Kiss!

Blogg.se is a bitch!

Alltid är det något som är fel. Bloggen, själva hemsidan, när man laddar upp bilder... Kan folk sluta producera blogg.se överhuvudtaget. 8% av alla blogg.se användare är något att läsa... ynka 8.

(HÄR SKULLE EN BILD FINNAS MEN DET GÖR DEN SÅKLART INTE!)


Skärpning Sonia!

Hejhej. Det har blivit brist på bilder här i bloggen märker jag! Jag får ta manken till och tvinga mig själv att knäppa lite kort. För eran skull. Bildfria bloggar är så trista...


Bloggdesign?

Känner verkligen att det är dags att byta. Min bloggdesign speglar inte min blogg det minsta! Men jag vill ha en riktigt fancy design också. Inte bara första möjliga lösning. Nej den måste vara perfekt.

En av "torsdagsbilderna" och vi alla vet ju hur dom ser ut. Men det speglar faktiskt inte mitt utseende irl. Så ta det lugnt.

Hemma igen.

Hej. Självklart är jag hemma i mörka Luleå igen. Har nyss kollat lite kändisbloggar och de flesta består av material från Blog Awards. Det känns faktiskt inte så jättestort sålänge man inte vinner något. Foki vann bl.a "Årets nykomling" - Grattis till henne alltså! :) Jag själv hade dock röstat på "Rikauteliggare" för det är mer min stil av blogg men har faktiskt läst Fokis blogg nu på riktigt för första gången och jag gillar den!

Hursomhelst så kan jag inte bjuda på så många bilder från Umeå-resan. Jag var helt enkelt inte på ta kort humör! Synd för er va? Men imorgon ska jag faktiskt bjuda på lite bilder hade jag tänkt mig. Jag ska också visa vad jag shoppat i Umeå. Eller mormor skämde faktiskt bort mig. Jag köpte: Pälsmössa, vantar, nördglasögon och lacktights med knappar från Vila.

Puss


This is my new age

Seriöst. Jag bara faller. Djupare och djupare längre ned. Vad hände med Sonia som hade för höga ambitioner? För höga krav som hon sällan lyckades nå upp till. Jag hade iaf mål med livet. Till en karriär. Men nu? Jag öppnar matteboken och jag fattar fanimig ingenting. IngenJävlaTing. Jag blir bara frustrerad över att jag inte förstår vad dem vill mig. Inte talen utan frågorna! Specificiera tackar! Men nej. Jag är född med ett lågt IQ och det finns inte ett PISS jag kan göra åt saken. Livet är så jävla orättvist. Utan matteB kommer jag inte in på någon högskola. För en jävla mattekurs som ingen har användning av iaf. Jag bestämde mig för att ta kursen fast jag visste att det skulle bli tufft. Men jag skulle bevisa alla som tyckte jag var trög i huvudet, ja jag skulle bevisa att jag också kan! Att jag också kan vara smart. För det gills inte att vara socialt smart. Det gills inte om man inte kan Matte och Nk. Jag kan inget av det.

Jag är dödsdömd.

Umeå baby

Det har varit chill hittills och kommer fortsätta vara det. Åt god mat igår och hyrde skräckis, iiih. Vem åkte ur idol förresten? Någon som vet!

Mormor har skämt bort mig nu som fan, fått en pälsmössa och söta vantar från Rut med fl. . Hon betalade även ett par lacktights från D&D - vila style men de ska jag betala tillbaka så mycket jag kan iaf.
Nu är vi hos Emmsan och ska äta cupcakes.

Hörs sen, puss

Hälsa hem John Blund

Ska sova om 10 min! Ska bara fixa det sista i packningen... får damp om jag glömmer något. Måste packa sockar iaf. WELL. Vi höres imorgon, innan eller när vi kommit fram till Umeå.

PUSSTJAAAAAAAAAAAAAa

Sexy-o-meter?

HAHA gjode facebooks sexy-o-meter med resultat:

Very Sexy

Everyone knows that you're sexy, but you try not to over do it. It's hard for you not to get stared at when you go out, but you don't mind.



I agree. Ibland glor ni ögonen ur er!

Packning på G!

Så nu måste jag börja göra iordning för resan imorgon. Hinner inte hem efter skolan så allt måste fixas ikväll. Kul att jag kommer på det nu. Hoppas jag har nog mycket tvättade kläder inför resan... Hmm. Aja back to pac, hehe. Inte tupac utan pac som i packa.

Nu ska ni få se hur det ser ut när jag skriver utan att fixa: såklart fuka skiten nu et perfkt fast jag fått kämpa medden som ett svi under hurmånga iägg som fan vad les jag blir ska inte datorer funge alite längre än 1 år fr dt verkar inte som att dagens maskinegö et, ine nd edaste!

Inte det värsta min dator kan åstadkomma! :(

Torsdag kommer bli eran favoritdag!

Jag erkänner här och med att mitt tangetbord hackar som fan överallt utom när jag skriver på msn. Det tar alltså lång tid att skriva ett vanligt inlägg. Hur länge tror ni inte att mentors-inlägget tog? Men världen behövde veta!! Hursomhelst så kommer torsdagar bli eran favoritdag för då har jag text och sittertsalens supersnajsig appledatorer och njuter. Därav kommer bilder. Och ibland när ni har tur och jag är på humör och har något att säga så kommer ett videoinlägg. Tänkte vara lite seriösa nästa gång, jag lovar ;)


Min riktiga sida råkade visst komma fram där. Hehe. Läpparna är fina och fasta! Och det med basta. Hejsvejs.

I refuse

- Det är ju det här jag har försökt undvika så mycket
- Om du inte hade ansträngt dig att undvika det hela tiden kanske det inte hade hänt...

Borde man inte lära sig av sina egna misstag?


Dessie är visst söt.

Suta säga att hon är ful! Ni vet ju själva hur det tolkas när man tycker fina människor är fula: PURE jealousy!

Tagen från Dessie.se

Äntligen!!

Nu: Mammas pojkar!!!!!

Min mentor...

Vad kan man säga om min Mentor? Det finns så mycket att förklara och det tar så länge men jag skulle vilja påstå att han är en riktig fanatiker! Förra året i ettan blev vi väl instruerade om att anmäld frånvaro är anmäld frånvaro. Men min mentors mentorelever fick på våren brev hem om att deras frånvaro var för hög.

Anledningen till att min mentor är en fanatiker:

  •  Han påstår att man kan MAX vara sjuk 2 ggr per år, och det är MAX. (Det är ingen idé att ens försöka få honom att ens tänka sig tanken att det är på något annat sätt).
  • När alla lärare lever efter regeln: anmäld frånvaro är inte samma sak som oanmäld så lever då Mentor efter sin egen lilla regel att: sjukanmäld frånvaro är samma sak som icket sjukanmäld. Och det drabbar t.ex. sådana persoer som Issa i min klass. Hon har för kanske lite över en månad sen opererat bort halsmandlarna. Det tyckte min mentor var självklart och sjukanmälde henne varenda dag i en vecka och bad henne att krya på sig rejält nu! Eftersom hon fått order av läkarna att inte gå till skolan på minst en vecka. Sen den veckan hon blev frisk bröt hon foten och har haft gips i 4 veckor. TROTS DET har Issa gått till skolan varendaste dag och en enda gång hon vart borta har varit då hon åkt till sjukhset för att byta gips (och universitetsdagen pga åkemedel). Ändå har hon enligt våran mentor "fruktansvärd hög frånvaro" JA det har väl fan alla som vartsjuka om man räknar med anmäld frånvaro.
  • Tredje anlednigen måste vara vår mentors attityd. Han gjorde det väldigt klart i början av vår skolgång att skolan inte var något tvångsmedel och att han skiter fullständigt i hur vi vill spendera dessa 3 år på media. Och idag när jag frågade om han var besviken på oss (eftersom det är andra brevet han skickar ut nu!) men då sa han att han skiter väl i det. JO vi märker det eftersom han gör sig mödan att skriva hem till alla föräldrar om en bunt ungar han egentligen skiter i. Typiskt fanatiker som visar "hat" men i själva verket bryr sig om och älskar sina offer. Dålig på att leka nonchalant...


Dessutom myttar han också. Till skillnad från förra gången han skickade ut sådana brev så den här gången sa han iaf till innan (det blev ett himla liv både från elever och föräldrar med rektorn indragen). Idag berättade han iaf att man inte kan se procentfrånvaron i breven utan bara att det är högt. När jag kommer hem är det såklart ett brev som visar exakt hur mycket frånvaro jag har i varje ämne UNDERSTRUKET med grön markeringspenna! Jovisst nej förfan inte aaaallllsss någon lista inte. Och varför allt besvär till någon man inte bryr sig om? Jag är medveten om min frånvaro och ska ta vara på tiden och vara i skolan så länge jag är frisk! Men är jag sjuk eller som i måndags förkyld som ett monster då kan jag inte gå. Det hade varit otroligt egoistiskt också. OCH vem fan är sjuk 2 ggr om året? Jo ni som växte upp utan ipren, alvedon, ibumetin osv - ni fick bygga upp ett imunförsvar medan vi new age kids bara knaprar tabletter. Kroppen får inte ta hand om något själv.

Jag ville skriva detta så att folk ska veta att de flesta lärare är fanatiska. Det är inte bara min mentor. Jag är en sådan elev som lätt blir illa omtyckt av lärare just därför att jag kan ifrågasätta deras lärosätt. Men det är det hela media går ut på Lära sig ifrågasätta och kritisera sådant som inte stämmer i ens öron. Men såklart är det fel när det gäller dom själva. Ibland är det svårt att göra sin röst hörd i det här huset därför ger jag en chans att ni kan läsa det här. Det är inte min mentors fel att jag har varit borta så mycket. Men det är hans fel att det står på det där papperet eftersom det är anmäld frånvaro. Fråga vilken lärare/rektor som helst. Imorgon har jag och tjejerna bestämt att gå till rektorn ännu en gång. Inte för att jag kände något större behov. Men de som inte varit borta något alls utom någon enstaka gång då de varit sjuka känner sig orättvist behandlade. Vad ska man göra? Gå till skolan fast vi har magsjuka/kraftiga förkyldningar/brutna ben? Vi är inga jävla pluggrobotar.

Tack och hej leverpastej.


Satisfaction


visst är jag sööööt? HIHI. Nej men är hos kalle nu, ska hem snart :) skriver då, ciao

Modeartikel och fanatism

Hey. Sitter i skolan och har skrivit klart modeartikeln. Det var långt ifrån det bästa jag skrivit. Det känns som att när jag ska sätta mig ned och skriva försvinner hela mitt ordförråd. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig längre. Vilka ord jag ska använda... Har jag lagt ned allt sånt till bloggen eller har jag förlorat min talang? Jag vet inte. Men jag vet att när jag sitter med någon skrivpress i ryggen så har jag massor med användbara tankar och kloka åsikter och meningar. Men sen glömmer jag dem. Och så blir det bara till hälften så bra som det kunde ha blivit. Jag är besviken på mig själv.

Teenage pornstars living for nothing now.


Pretty ass pictures dancing the night away.

Av ech-photo

Handikappad

Känner mig handikappad med mitt jävla illamående. Jag kan aldrig göra det jag planerat för att den mitt i allt ska ingripa och göra världens grej av det. Hatar det!

Nu sitter jag och lyssnar på John Mayer och ska klicka upp modeartikeln. NU sätter jag igång! Ska till Mb sen plugga lite med. Efter det går jag hem, rensar sminkhyllan eller börjar iaf. Har pratat med en stylist idag och de tvättar penslarna mellan varje kund. Med shampo osv. Då blir de rena. SÅ då vet vi det!

Hörs senare fans.<3

Madde fuck her? Ja tack.

Ni måste läsa Maddes inlägg om mig! Jag skriver inte HAHAHAH för att det är löjligt eller så utan för att det är så underbaart skönt! Alltså humor och kärlek, ironi och internskämt! Fyfan... madde är min idol samtidigt som hon rör vid mitt hjärta :')

www.maddefuckher.devote.se <-- ni hör ju bara på namnet vad som väntar...

DU är min kåtvåte kalmarit som spridit ut sig som en parasit i mitt hjärta.<3

Nu kan man känna igen Madde på sitt svarta långa hår, piercing i kinderna och en pojkvän (som misstänks vara väldigt lång?) - japp! Kalmariter det är bara gå fram och fråga efter idolbild. Säg att ni känner sonjamedy.

Stay for me

Usch
Att den dagen kommer ske vet jag ju
Men inte när
Tanken gör mig illamående
Det smärtar redan nu
Just nu innan allt är försent
Innan tåget gått
Innan skeppet seglat
Jag brukar kunna förutse saker
Känna på mig saker
Men du är den enda jag inte kan avgöra
Den enda jag inte kan se framför mig
Göra det vi alla måste göra



Seriösa Sonia

Känner att jag alltid är så seriös på kort nu för tiden. Jag slamsar, skämtar eller driver oftast. Längesen jag tog kort på mig seriöst. Lika bra, vem orkar se liksom?
Speciellt i skolan!

Höres senare, blir ju suntan efter skolan remember. Om inte! rulla ned.

Useless in helL

Wihihi. Sitter på mum nu. Har varit duktig! Ulf gillar mig :D hihi.
dagens dresscoooooooode:
Inte :) kan man se hur trött jag är? Sitter och gäspar så hinner knappt andas vanligt. En varm, mjuk säng med duntäcke hade suttit attans fint just nu.

Livsglädjen steg lite där!

Har nu tvättat bort smink och borstat tänderna! Jag lämnar modeartikeln tills imorgon då jag är mer på G (vilket vill säga på dagstid!)

  • Vare sig jag vill eller inte: skola!!!!
  • Solar på suntan direkt efter
  • Leta upp en stylist
  • Hem och skriva klart modeartikeln samt börja på sammanfattningen om fanatiker
  • Pilata mig
  • Duscha (raka benen!!!)
  • Plugga lite till?

Jag har som sagt satans svårt att göra upp planer. Min instinkt brukar få bestämma. Eller kanske mitt dåvarande humör. Men imorgon ska jag försöka få detta gjort. Puss och kram nu är det nattinatt!

Ni läsare är bäst! Dock sämst på att kommentera? Visa mig vad ni har! :)


Sonia goes stylist?

Hejhej. Nu ser jag andra avenyn. Kanske hinner skriva lite på modeartikeln! Det är väldigt roligt. Sarah kanske vill att jag ska börja styla hennes modeller till olika plåtningar! Vilket verkar jätteroligt! Enda problemet nu är ju material och hygien. Penslar, borstar, nyanser och toner osv! Så ska prata med en stylist hur dom gör och sen kostnader osv. Det här är ett steg närmare min dröm! Sen när det dyker upp någon riktigt bra idé ska jag modella också. Men nu tar vi ett steg i taget!

I'm so excited! Men ska inte ha för höga förväntningar ifall det inte blir. Men är beredd att lägga ned lite pengar på det här!

När du hittat din känsla och passion. Då kommer du gå långt.

Awesome!

Hej. Ligger och glor vänner som vanligt. Jävla slöfock. Men är så himla trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Ska försöka hålla mig vaken tills andra avenyn och sen läsa boken vi fått i läxa tills jag somnar. Mami och Papi kom just hem med läsk och ostbågar åt mig. Fucking awesome!

Hihi/ superduperfettogirl_92

L to the e to the sx2

HEY. Det är verkligen min lyckodag idag, not. Mamma tvingade upp mig till skolan. Lika bra att gå trots mitt jääävla illamående som aldrig försvinner (måste verkligen kolla upp det där!!!) sen när jag väl kom till skolan så var självklart min lektion inställd. Sprang genom kylan till Kalle och sen efter ett tag fick jag skjuts tillbaks till nästa lektion. Som man FICK jobba hemma på. Så nu har jag sökt fakta och ska snart till maten och äta med Lisa. Det är pancakes. De må vara gott annars blir jag arg. Får se om jag åker hem sen. Kan ändå inte vara med på idrotten. Så blir fara hem och göra modeartikeln, läsa om fanatiker och se fika lite gott, se tv och sen plugga nk tills jag dör.
NU VET NI. Kommer med något jvligt mycket roligare sen kan jag lova. :)
puss

Välkommen till framtiden!


Det är bara att vänja sig! I know i will! Tänker inte vara någon gammal fördomsfull 18åring som surar över den nya teknologin bara för att jag själv inte har råd med alla ingrepp jag vill, HAHA that's not gonna happen. Noway.

Nej men seriöst. Vi borde inte dömma allting så fort. Dömmer man saker för snabbt så blir man en hycklare i slutändan. Tänk om du dissar plastikirurgi nu och sen om 2 år kommer fram till att du verkligen vill ha en eller är i behov av en. Ja då är du redan känd som en av dem som demonstrerad emot det för något år sedan! Och så kanske det är världens vanligaste grej... allt pga tjurighet och fördomar. Nej vänta lite och försök sedan hitta något gott och ont i det hela. Se på de positiva och negativa sakerna. På så vis blir du ingen hycklare!

Puss

Skräckslagen?

Jag kan inte förstå att jag snart är såkallad vuxen. Nyss var jag 15 år med all rätt i världen att vara så pubertal som helst. Nu är jag snart 18 år och i lagens öga: vuxen. Visst dröjer det några år innan man anses som en vuxen men ändå. Det är inte länge kvar. Jag vet inte hur jag ska beté mig, vad som förväntas av mig, hur jag sak uttrycka mig, vars gränser går - när det gäller kommunikation. Vad förväntas av en 18-åring? Jag har åldersnoja. Jag känner mig gammal. Jag kan inte beté mig hursomhelst något mer och det vet jag. Men när jag fortfarande inte vet hur jag vill beté mig och förådet av möjligheter har minskat skrämmer mig.

gAH.

Gorby's hela dan, varje dag

Hej. Nu finns ett helt pack med Gorbys hemma hos oss igen. I sommras nötte jag gorbys så otroligt, spec när jag jobbade. Jag åt det till frukos, lunch, middag och ibland mellanmål. Efter att ha käkat två hela paket själv började jag bli less. Men NU mina damer och herrar värmer jag en gorbys i mikron. Den väntar på mig...


Mjau ska se vänner nu (ja jag är sjuk), puss!

Nu är det bestämt!

På Fredag (sålänge allt går som planerat) så åker jag och Kalle till Umeå. Hälsa på sötmormor min och några mostrar och jag ska pallra mig förbi Felix och hälsa på honom. Ska bli supertrevligt.

Norrlands största stad.

Kanske stöter man på Foki också?

Jag är en tuff brud i lyxförpackning


Sen kom jag på att jag inte har några lyxförpacknings bilder. Alla de gånger jag varit lyxklädd har antingen bilderna försvunnit eller blablablablabla.

Imorgon är det en vilodag som gäller. Jag måste bli frisk och det fort!

Här kommer jag och tar plats!

Hej igen. Idag var det exakt en vecka senast jag skaffade susnet... och sen dess har jag haft 400 läsare. Ändå ganska bra med 400 i veckan. Och det ökar hela tiden. Om 2 dagar är det 500 osv. Tur att ni gillar min blogg! Men jag vill ha mer kommentarer. Det finns ingen chans i världen att mina läsare skulle vara tråkiga? Då skulle ni ju inte läsa min blogg ;)

Fan att jag har blivit sjuk. Skulle ju se Sarah Ojas fotoutställning på KH. Förkyldningar förstör allt. Nu är jag less på att sitta här. Kommer snart och få se då vad ni har hittat på här:>

Puss


Häng mer på blogg.se - då hittar ni ju till mig!

Hejhej! Jag tycker att folk ska börja hänga mer på blogg.se - då hittar ni ju till mig på "senaste inläggen" osv! Dock synd att blogg.se's hemsida fortfarande är rätt tråkig... som att majoriteten av alla bloggare är 40+... nej skulle inte tro det. Jag hade lätt kunnat piffa upp den hemsidan rejält! Kanske borde vara uppmärksammare på mum-lektionerna i fortsättningen ;)


Helgmys.

Hey Allstar!


Cyrel, Anna och Maria

Jag älskar svart. Men det vet ni väl redan?

Maria och Alex

Jag och Alex i bakgrunden, haha.

Vi var ju som sagt på Allstar och käkade middag och sen dröjde vi kvar tills kring 11 tiden. Vi pratade, åt och hade det väldigt skojj tillsammans. Jag och Maria hade lite problem med att komma in eftersom vi var under 18 men vi kom innan åldersgränsen började så det var lugnt. Dessa bilder var den snälla versionen av dem. Cyrel har mer och jag kanske lägger upp dem då hon skickat.

kiss

What's in the bag?


HEY. I Torsdags kom jag hem med en ny påse från stan. Från Lindex och 59 kronor fattigare. Vad kan det vara? Hmm... ni kan ju inte få vara delaktiga i allt mina kära läsare. Nej men det är antagligen nya underkläder. Jag tycker ni ska kika in på Lindex för de har alltid något. Spets, romantiskt och billigt! Jag gillar't.

Dessie och Klara, copycats?


Undra om Klara är medveten om att hon och Dessie har likdana dresses ;) De är så lika förövrigt...

JA jag har tråkigt.

Gud hatar mig just nu

Man får vad man förtjänar... Men exakt vad har jag gjort för att förtjäna en sjukdom till? ibland stämmer inte karma. Är ju alltid sjuk av något slag. Jag förstår om jag aldrig tränade eller åt eller något. Men nu lever jag ju precis som alla andra. Ändå är jag alltid sjuk av något slag. Jag vill verkligen boka en läkartid. Kan ju finnas en anledning varför jag drar på mig allt hela tiden. Nu ska jag kissa, se ett till vänneravsnitt och sen lägga in bilderna! Så kika in om ett tag igen, ciiaao<3

Hus i helvete

Längtar redan till nästa program!!
Här hemma låter det såhär: BÄBÄBÄBÄBLÖJA BÄBÄBÄBLÖÖÖÖJA
Ingen ro får man. Huvudet dunkar och körtlarna svullnar. Jävlaskit jag ville fan till skolan imorgon. Ska försöka pallra mig till någon lektion iaf. OCH ikväll ska jag skriva klart min mode-artikel. Får se om jagfår ihop bilderna också. Det ska vara bilder på mig i olika outfits. Eller så vill kanske någon kompis bidra? Om ni har någon bild med en outfit som speglar flera årtionden. Hör av er isåfall. Nu ska jag kika om det droppat in något nytt Andra avenyn avsnitt. I love it.

PUsss

Mammas pojkar

Mammas pojkar... HAHA. Vilket sjukt program. Hälften av brudarna som är där är helt fuckade i huvudet. Speciellt Kissen på bilden nedanför. Okej det är okej att vara strippa! Ingen bryr sig det är hennes eget val. Men vill bara notera att det finns en anledning varför en del har fördomar om strippor. Det är för att alla förväntar sig att de betér sig som hon. Det är sjukt att mammorna ens vill hitta en tjej åt sina söner när de verkar som att de mest vill ha dom för sig själva.

"Varför ska jag respektera att hon inte vill när jag tycker det är kul?"


Det där är Tim och hans mamma. Mamman har en liten åsikt: "Hon ska helst inte vara för plastikopererad eller för färgad..." Du lilla Mammaaaaaaaaa, din son är ful. Så du vet.


Back home

HEY. Jag hade ju inte tid att uppdatera innan vi åkte ut till landet. Vi åkte klockan 8 på morgonen så jag var inte så pepp att slå på en dator och uppd. då. MEN nu är jag hemma. Snart kommer resten av familjen hem som har varit i lappland. Ska överföra lite bilder från i helgen. OCH KALLE KOM PÅ att jag användt dn dåligaste inställningen på min digitalkamera. Alltså kan den bli bättre! Fan vad surt. Men nu vet jag :>

Är lite småsjuk men vi har fått jobb gjort igår och lite idag. Åkte fyrhjuling med. Jag fick faktiskt köra! Fan att det ska vara så kallt. Nu värker mina bihåller så ska lägga mig ned lite.

Lateeeer :<

Trouble is a friend

HEJ. Är jättestressad! såklart ;> undra om jag kommer börja må illa nu? SKa iaf med bussen snart och sola. Sen till Alex där vi fixar oss inför kvällen. Det blir en beyoncefrilla ikväll! Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig...!! PANIIIIK

MÅSTE GÅ, pusss<3

En blogg full med personlighetsbyten!

Jag har kommit på en bra definiering för min blogg. En blogg fylld med personlighetbyten. Japp. Det är så den kommer att vara. Ikväll blir det Allstar så ska försöka sova en timma nu så jag orkar klubba.

p.s känns rätt bra att ha över 200 läsare i veckan!

HEJS.

Hej bloggen!


Je suis ridicule ;>

Hej. Jag såg ut som en fjortis på den senaste bilden  (vad har vi sagt om fjorts-grejen? ingen bryr sig!) Så skitsamma. Jag gör ju inte det irl iaf.  Och för ni som känner mig vet vilken nivå denna blogg befinner sig på. Lyssnar på I am sasha fierce. Lätt Beyonce's bästa skiva. Gillar Scared of Lonely och några andra lugna låtar. Nu chattar jag på msn lite smått och ska läsa bloggar innan jag hoppar in i duschen (bara hålla tummarna för att en av de bloggarna är din). Kände att min hy börjat beté sig lite dåligt. Borde köra en facemask ikväll men orkar inte tvätta bort sminket nu när Carl kommer. Är fan alltid osminkad med honom :> haha.

Höres senare gullepluttar, <3

Och ja...

... det är jag på bilden! kolla själv:

Äntligen är läppförstoringen gjord!

HEJ. Idag skedde det! Fan vad jag har längtat. Har dock inte sagt något om det pga av olika åsikter. Ni hade ju försökt övertala mig att låta bli. På första bilden är en nervös jag innan kliniken.
FÖRE


EFTER

Tillbaks i skolan igen.
Inte så mycket skillnad. Men det är ju så man gör, det måste ju vara succesivt ifall man inte gillar resultatet. Aja feting värt. Nu ska jag in till stan och möta ALX och vänta på Kalle medan han gör prov... sen blir det fara hem till mig och myza!

Kiss

Back in school och rockar korridorerna

Tja. Sitter på MUM nu. Har pluggat väldigt flitigt. På sistone har jag känt mig som värsta problembarnet som aldrig orkar gå till skolan. Det är inte likt mig? Jag har alltid för höga ambitioner. Det är bättre än inga alls som på sista tiden typ. SÅ jag är tillbaks i de gamla banorna. Och jag ska till skolan imorgon och sen på måndag, tisdag osv.
Lyssnar på lite Iron Maiden. De andra får stå ut... hihi

Hejsvejs!

Never know i could feel like this. Like i've never seen the sky before.

Nu är jag less. På att vara instabil i kropp och själ. Att inte kunna lite på mig. Vem är jag? Vem var jag och vem har jag blivit? Känns som att jag börjat strida mot allt jag någonsin stått för. Kolla på min blogg? Den är ett skämt! När blev jag en komisk, patetisk och totalt normal bloggare? Jag som alltid hade något nyttigt att säga. Men det är väl sånt folk inte vill höra: verkligheten. Man söker sig till bloggar för att komma bort från den. Men vi pratade om mig. Det finns inte så mycket att säga. Jag är förvirrad, less och helt... emotionellt förstörd. Och jag vet vems fel det är.


Godnatt läsare :)

Dessie eller Paow?

Vems blogg är bäst?
Vem är sötast, smartast, roligast osv.

Diskussionerna om Dessie och Paow slutar aldrig! Från min vänskapskrets är Paow "bättre". De flesta ser Dessie som en dum blondin. Paow jobbar ju iaf...?

Men vem tycker du är bäst?

Coolare än grönsaker. Nyttigare än godis

Hey alla! Nu har jag duschat mig fin och fräsch. Så ska sätta mig framför tv:en osminkad med nagelfilar och naturgodis! Mmmmmh, skönt! I feel nice, like sugar and spice.





Min kamera suger. :(

PUSS

Pretty ass picture


Såhär ser jag ut nu. Känner mig fin fast jag inte har smink. Det beror väl på att jag är utvilad. Hade klockan varit 7 på morgonen hade det nog inte vart samma sak. Men har gjort klart Nk läxa nr 1 nuu. Nice att jag somnade i samma tröja som jag hade igår = dusche nästa! Ja efter duschen kommer Klara och hjälper mig med matten. Love to her.

Sen har jag lite saker att göra också. T3llul4t3r.
Puss

Lemon tree

Sitter och lyssnar på Lemon tree. Och pluggar Nk förstås. När jag är klar med det har jag 25 sidor i matteboken... Okej inte riktgt men nästan. Suck. Nu ska jag fan komma ikapp. Jag ska fixa det här. Jag ska sluta vara en patetisk tonåring... Hade helst viljat ta ett sabbat år. Men då skulle jag vilja ha något roligt jobb ju. Inte bara sitta hemma och slöa. Men man kan inte få allt här i livet. Jag behöver inte älska skolan men att hänga med vore bra. I skolan är jag faktiskt en bra elev. Jag lyssnar på lektionerna och gör det jag ska. Det är hemma det går snett. Men det blir ändring nu. I helgen ska vi (Kalle och jag) ut till landet och där blir det att hålla på med ved, plugga och jag hade tänkt hinna med någon joggingtur eftersom ingen pilates går att utföra där. Det blir perfekt. Leva lite norrlandsliv nuva!


Världens vackraste träd

Utanför min skola finns ett jättefint träd. Det är grönt i botten och knallrött i topparna. Superfint! Intresseklubben...
Ska väl fortsätta med Nk nu antar jag.

Jag saknar Kalle :(


Helvetes regn!

Jaha. Är nyvaken efter min prinsess-sömn. Är därför vacker och färsch utan smink inför fotningen. Men så tittar jag ut och regnet öser ned. Såklart blir det ingen fotning då. Alltid så otur! Längtade efter den fotningen. VI får väl boka om. NU har jag iaf tagit fram NK sakerna och börjat skriva på den skriftliga redovisningen. Ska ha klart den idag.

Nu ska jag äta Pannkaka med jordgubbar med mami och junior.
Hörs sen!

I'm good, i'm gone




Jag idag. 
Vi hade skolfoto idag bland annat och jag var sminkad såhär. Hade dock andra kläder, duschade och bytte om när jag kom hem. Fin och fräsch! Nu är jag tired så borde sova. Meeeen vi vet ju alla hur det brukar sluta. Hade iaf en superrolig dansträning som vanligt. Skulle lätt kunna köra 2 ggr i veckan. Men jag vill få mer tid. Till allt. Pilates varje kväll? När drar jag igång med det? Borde imorgon... eller på torsdag senast iaf.
Imorgon har jag en plåtning med Sarah på eftermiddagen. Ska ändå stanna hemma från skolan. Vill ta det lugnt. Är ju alltid stressad (illamående, huvudvärk.) Måste gå till läkaren osv. Så imorgon ska jag vara hemma och plugga ikapp det jag ligger efter i, ringa en läkare och fixa mig inför plåtningen. Now you know.

When love takes over


Tack för rosorna älskling!

Innan jag träffade dig trodde jag inte på kärlek, vet du. Jag trodde att det var en illusion. Något påhittat som inte egentligen fanns. Jag trodde inte på kärlek alls. Det var ett skämt för mig och inget jag någonsin tog på allvar. Det började bli lite av min religion, min livsstil och mitt tankesätt. Jag fick för mig att karma inte brydde sig om kärleken utan handlade bara om "man får vad man förtjänar". Men sen kom du och bevisade motsattsen. Jag vet nu att kärlek finns och att den är på riktigt. Jag är väldigt tacksam för det. <3

Bäh

Idag blev det ingen bloggdag. Jag har faktiskt haft små tillfällen att skriva men jag gjorde det inte. Jag började skriva men längre om jag inte. Läste Paows blogg och sen mys hos Kalle en stund innan han skjussade mig till träningen. Nu ska jag se klart Scrubs. SEN skriver jag. Promise :*

Ändrade planer!

Blev inte choklad och bullar. Tyvärr. Hade ju inte ätt middag så fixade lite snabbt, gott och nyttigt att tugga på!

Blev äggröra, hemlagad grovlimpa med aprikos och sötmandel bitar & isvatten

Mami höll mig sällskap. If you think i'm a diva, wait until you meet my mother. Hursomhelst så satt det gott och nu ska jag sova. Har ju skolfoto imorgon och inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig! kommer jag inte på något så struntar jag i det.

Kisses


Läkartid bör bokas

Mått illa hela tiden i 3 veckor. Nej illamåendet lämnar mig aldrig ifred. En barnmorska rådde mig att söka upp en läkare. Ska göra det. Måste bara komma ihåg att boka tid. Trött på att få fejkade spyattacker en gång om dan. För att inte prata om att bara må illa hela tiden. Fytusan. Börjar bli rädd.

Burp

Mariab! 8ende säsongen av scrubs börjar pååå måndag tror jag. På 6an.


Bara för att jag är så tråkig.

Hoppas verkligen inte att "Lisa Marklund" som ligger trea på bloggtopplistan är självaste författaren Lisa marklund. Har jag missat något?

Idag har jag varit tråkig när det gäller bloggandet. Vad kan jag säga? En sjukt hängig måndag med ett hål på fyra långa timmar. Det må ha gjort mig ännu segare! Sen slutade man klockan fem efter en sjukt lång lektion franska. Vi alla var less när vi äntligen fick gå. Sen efter skolan lunkade jag hem till Kalle ett litet tag och nu ligger jag här på mitt favoritställe under värmefläkten och njuter. Ska nog slå på Vänner och förhoppningsvis slumra till en timma eller två och sen vakna, värma bullar och varm choklad och se alla mina tv program för det är ju trots all måndag. Och ni vet vad måndagar innebär för mig? MÅNDAG=TVKVÄLL. Garr that's good.

Ett litet veckoschema till er ifall jag skulle glömma bort er (:():

Tisdag: Skola, träning

Onsdag: Plåtning med Sarah Kl 4 sharp!

Torsdag: Senaste dagen att inhandla Mf's present tills fredag

Fredag: Allstar med brudarna

Lördag: Förhoppningsvis Kalles stuga. Men man vet aldrig.


Sleep tight

Orka att Foki ska ligga 1a på bloggtopplistan? Nej isch. Hursomhelst ska jag sova nu. Klockan är ju för sent. Måste först kolla schemat för imorgon och så. Men vi ses imorgon på skolan bloggen!

Godnatt mina 70 stycken läsare. Ily all ;)


Jag har ju visst en digitalkamera!

Ska lägga upp min Spotify lista någon dag. Ifall ni missat någon av de fantastiska låtar som faktiskt befinner sig där - ska ni helt klart få en chans att upptäcka dem! :)
Såhär såg jag ut idag.

Glömde ju såklart att jag hade 2 digitalkameror är ena gick sönder (jag är mer bortskämd än Kenza!!!!!) Hursomhelst så är kameran snygg men närtill värdelös. Den får dock duga för jag vägrar ha en mobil-bild-blogg - då kan jag lika gärna ha en text-blogg eller ingen alls. SÅ värdelös är en blogg endast mobilbilder (tänker ni på någon speciell nu? I do!)

I know your out there

Underbara fina läsare. Jag visste väl att ni fanns där. Jag visste väl att blogg.se' statistik mätare snackade skit när den viade typ 5 läsare om dagen. Därför skaffade jag susnet. Så idag står det på blogg.se att jag haft 12 läsare men susnet visar en mer exakt siffra och det rätta antalet är ung. 60 läsare. Jag visste väl att min blogg var för bra för att ignoneras ;)

Om hårfärgsbytet nu: Jag har funderat hela kvällen och kommit fram till att ljusa upp håret sådär pass mycket får ske när jag har en stabilare ekonomi (ja jag erkänner, jag är en fattiglapp). Det känns som ett osmart drag när jag kan lägga pengarna på annat. Det jag då ska lägga pengarna på är en rakpermanentning, klippning, nytt och jädran mycket längre löshår. Jag ska ha långt svart hår och lugg. Jag gillar det så. Ska nog satsa på löshår som är kanske 53 cm eller något liknande. Ser framemot bytet.

Något annat jag ser framemot är Allstar på fredag då vi Mariafs födelsedagsmiddag sker! Alx ska fixa mitt hår och jag måste komma på en überläcker outfit. Kanske köper något i veckan...

5 kilo tyngre

Jag har gått upp 5 nästan 6 kilo sen i våras. Det känns skönt. Är lite mer proportionelig nu än förut iaf.

Såklart var jag tvungen att smyga ifrån firandet för att ta en ego bild. Det var ju faktiskt ett tag sen :( Liten jag såg ut på bilden. Rumpan ser dock förstor ut för övriga kroppen. Men vem bryr sig? Jag mår bra, jag älskar mat. Och kött. Inget avdera gör mig illamående något mer. Det är huvudsaken! Har väääldans lust att dra igång ett pilatespass här hemma men klockan är ju lite sent + så är jag proppmätt. Helt sjukt.

Supermysig söndag!


Mb och födelsedagsbarnet!

Filip är the daddy.

Irina med tårtan!

Bland den godaste tårtan jag ätit i hela mitt liv :o Är så jävla mätt.

Härlig kväll med härligt folk. Det blev smörgåstårta, vanlig tårta, champagne och levande ljus. Kom nyss hem efter att vi sett 17 again som faktiskt var bätter än förväntat (eftersom Zack Efron var med hade jag inga förväntningar). Ska blogga lite mer strax!


Min nya hårfärg?


Vad säger ni? Jag tror jag ska satsa på den. Det kommer bli svårt meeeen jag får försöka.

Grattis Maria Forsberg

Idag fyller Mariaf 18 år! Nu sitter jag, Mb och Anastasia i Mariaf's lovebed och ska snart fika:> Senare kommer lite mer folk och det blir mat och film. Mysigt.

TTYL

John Tucker must die

Nu har Klara här med godises och filmen ska slås på!

TTYL fans!

Give it to me mama.





Från www.chicy.se

Maria "Marri" Björnfot

Hon gjorde våren 2009 hundra gånger bättre! Min mini-storasyster (mest för att hon är kortare än mig) tog väldigt bra hand om mig! Jag hade den bland den bästa tiden i mitt liv i våras faktiskt. Nog för att jag har det bra nu men det var något specellt med den våren. Antar att Marri lyste upp en med sitt fina leende och självförtroende. Varje grupp behöver någon som henne! Jag har saknat henne nu under sommaren då hon bott i Spaninen men NU är hon äntligen tillbaks och jag önskar verkligen att vi finner tid till att vara med varandra mycket! Dock lär det väl bli tight med min skola, träningar, pojkvän osv men iaf. She's back and she's here to stay ;)

Pusspådig Marri och NEJ jag har inte förlåtit dig för att du skrämde skiten ur mig på stan :(

I feel good!

Tränar på denna sköna soul-klassiker av James Brown. Mestadels för att Fredrik min nuvarande musiklärare vill att jag sjunger den. Varför kunde jag inte fått spela gitarr eller något sånt? JO för att Akka skvallrade att jag sjöng (definiera "sjöng").
 Har glott runt på lite bloggar och sånt. Vill så gärna "trasha" några. Men nu är jag ju snart 18 år och ska vara någon slags mogen tonåring jämfört med de andra. Så det blev inget med det. Bara för att bevisa att jag också varit "fjoooortis" så får ni lite gamla bilder:




Jag har aldrig varit så extrem. Och egentligen har jag väl aldrig varit en såkallad dagens "fjortis" utan bara en vanlig tonåring. Idag krävs det ganska mycket om man ska ingå i fjortis-kategorin. Herregud, vem kom ens på ordet fjortis? Och vem fan bryr sig egentligen? Vi ska, är och har alla varit tonåringar. Hade kanske 2 år av mitt liv då jag tyckte mysbyxor och ucla-hoods var det bästa som finns. Men låt mig, jag kom ju på att så var inte fallet.

Puss


Innan döden tar mig...

... ska jag besöka dessa ställen:

Taj Mahal, Indien.

Shanghai

London baby

Santorini, Grekland

Côte d'ivoire (Elfenbenskusten)

Hollywood, LA, Usa

By Kanon

Sonia: Vad har hänt med min dialekt? Jag har låtit som en stockholmare mer elle mindre hela mitt liv men nu låter jag som en skogshuggare..

Klara: Ja men du pratade som en Stockholmare fast du bor i Sverige, så det blev fel ändå...!

HAHAHAHA hur underbar får man bli! Hon kommer till mig ikväll med godis. Har man världens bästa vän or what?!


Klara Kanon!


Dags för Pilates-schema igen

Hallååj. Har sovit ut med Kalle idag och sen varit i stan en snabbis. Köpte med lite max-mat att käka. Ilit. Nu sitter jag hemma i scheslongen under värmefläktet och njuter i stora tag. Som vanligt. Ska se lite serier och sen kanske rensa garderoben. Hursomhelst är det dags att ta upp pilatesen igen. Den som gör mig så avslappnad och böjbar! hehe nej men jag ska nog göra schema 1 varje kväll innan läggdags så det bara är att duscha och sova. Det vore perfekt! Hoppas att jag verkligen håller detta nu. Men innan var det ju pilates flera gånger i veckan i ett halvår så det ska nog gå bra. Jag längtar! Man får verkligen fina muskler av den träningen :)

Milk

Idaag har jag faktiskt varit i skolan hela dagen. Men hade ju ind. val såå det är väl de bästa lektionerna i veckan: Franska och musik. Fett taggad på esp... men kanske inte få byta utan att gå om ett år och det ids jag inte. Ni känner mig. Gick på stan med Issa ett tag och sen själv. Som vanligt föll jag för frestelsen och köpte ett vinrött läppstift. MJAAAU.

Kalle är här, han är så gulliiiiig. That's it!

Bad thoughts

Dåliga tankar håller mig vaken. Måste sova nu. Eller se vänner så jag får tänka på något annat? Har sett klart prison break. Vill. Ha. Mer. Som vanligt.

Vill bli ljushårig. Typ guldbrunt med bruna slingor? Först måste håret klippas rejält. Det börjar bli en risbuske.

Monki Love

Måste ju visa er mina andra senaste inköp!

Sammetsbyxor! 180 kr

Body med spets accesoarer. 180 kr

Fucking fantabolous!
BTW: Planerna inför helgen är inställda. Vad ska man nu göra?

Vip-kväll

Hej. Ännu en dålig bloggdag. Ni får väl uppskatta mina blogginlägg mera i guess. Idag har det varit orientering för 2orna. Sprang tidgrejen med Maria och Maja på 1 timma och 10 min. Helt ok. Hade vi sprungit från bana 1 hade det gått snabbare men började typ på bana 4...
Iaf så var det Vip-kväll på Shopping ikväll. "Rea" skulle det kallas men det var typ 10-20% på vissa varor i några butiker. Så rean var kanske ingen höjdare. Men jag failade inte för det mina vänner! ShoppingSonia hittar alltid något.

Shoppade endast från JC ikväll. Vilket är förvånansvärt med tanke på att jag aldrig gillat deras kläder sen jag var 10 år gammal. Men nu har de totalt ändrat stil och kör på mycket snyggt!

En glittrig topp som man har under genomskinligt t.ex. 149 kr (119:-) Och jag vet att ni jättegärna vill ha en likadan som mig men sorry, den är slut. Köpte storlek S som jag hade förväntat mig vara väligt förstor över bysten. Lyckligtvist var den nästan för liten. HIHI.


Kolla vad jag gillar den.

Rea: 35 kr

Dålig bild. 40:-

Det var allt för ikväll!


RSS 2.0