Kläder från Gina tricot...

Jag förstår verkligen inte varför folk köper dem överhuvudtaget. <-----

De ENDA undantagen är:

1.  Du har slut pengar och behöver verkligen ett nytt baslinne som täcker röven för dina fula jeansleggings från Bikbok har börjat flagna där bak. (Om du känner igen dig så har varningslampan börjat blinka)

2. Du vill ha ett smycke som alla andra har, bara för att det är... tja fint. (Då är det ok!) <---

3. Du ska på fest om några dagar och att lägga ned 400 kr på en one-time-party-dress är inget alternativ just nu. Du går till Gina och slår till för 2 hundralappar! = också ok.

Allt det där andra om att "åååh gina har så snygga kläer, omg!". VAKNA FOLKET. Ginas kläder är gjorda av någon fabrik far far away och tyvärr också den sämsta. Det syns dock inte när du går förbi den moderna fina butiken och allt hänger på sina galjar, prydligt, modernt och snyggt!

DET DU INTE SER (eller vill se):

1. Den fina ulltröjan i mönster kommer att gå sönder på ett eller annat sätt efter första tvätten. Noppra, tappa formen, maska - you name it.

2. Tittar du nogrannare på den där superheta "siden"klänningen så ser du att sömmarna redan har börjat gått upp, och den är bara provad ett antal xxxxx ggr.

3. Prislappen. När du går in där förväntar du dig åtminstone att skiten ska vara billig att köpa. MEN NEJDÅ du kan faktiskt få betala satan 399:- för den där snygga västen/jeansjackan/skinnkjolen eller vadsomhelst som är trendigt.

4 - (se på fan!) Så allt som hänger på galjarna i den modernare versionen av Myrorna är ute om ca 1,5-3 månader. Då är allt du handlat därifrån gone, veck! OMODERNT.

Ja har ni fattat min poäng? När ni närmar er Gina tricot som kan verka som den perfekta butiken; billig, modernt, snyggt! - Så gå bara förbi för det är lögn! Nu har jag sagt sanningen och ni får protestera hur mycket som helst. Jag tänker iaf inte bli någon gina-slyna! :) Handla riktig kvalla istället som håller längre än mensen och är lite mer tidlösare, vilket betyder att det är OK att använda under samma termin.

Ja, fler åsikter kommer väl, vänta bara. Over and out (y)


Kommentarer
Postat av: Yun

Polo med bouble black! Den luktar as gott^^

2009-11-27 @ 19:07:10
URL: http://windowstar.blogg.se/
Postat av: Anonym

vissa har inte pengar till annat.. ursäkta.

2009-11-30 @ 19:37:43
Postat av: Anonym

alla har faktiskt inte råd att gå och köpa dyra kläder. Och Gina Tricot har faktiskt jättebra kläder, än har inga kläder som jag köpt därifrån gått sönder eller blivit förstörda.. menmen alla tycker vi ju olika

2010-07-26 @ 14:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0