Lägg dig ner och sov lillasyster

Idag har jag fixat min tand förresten! Har ju ett jack i mittentanden där nere... typliksom. Det stänkte vatten och rann saliv hela tiden. Sen höll jag på att kvävas av överflödet vätska i min mun. Tur jag var osminkad då! Det lönar sig i slutändan tydligen; Det är ekonomiskt och kladdar inte ut sig över hela ansiktet då man är hos tandläkaren!

jipipiepe

Crumble and fall lika an animal

Varje gång jag bloggar sitter jag vid datorn och vad gör jag vd datorn? JO lyssnar på musik. Och kameran vet jag inte vaaar den är så inga bilder. Vi säger så då, absolut ingenting! ett irriterat hejdååå


Jag älskar musik

Nej jag kan inte sluta tjata och gnöta om hur underbart det är...
Jag känner mig bara smått pubertal. Eller det gör hela bloggen.
den nya listan
Tror att jag inte lagt upp dne nya listan jag har på spotify, här har ni den

Jag vill inte vara den personen

Varenda gång du fäller en tår så landar den rakt in i mitt hjärta och fräter
Jag vill inte vara den personen som får dig att fälla det där giftet
Fälla den där sorgen

Ojojoj

Oj oj oj Aj aj aj skaffa Iphone och få spotify Premium
- Hur gör jag då?
Skaffa Halebop hallå!


I ett iskallt Ikea-land

Kan det inte bli sommar snart?

Ryck

Jag måste sluta läsa kändisbloggar! Eller kändis och kändis, frågar är varför jag slutade läsa typ Kenza, Rikauteliggare osv och började läsa Kissie, Dessie och paow. less jag blir, dessies blogg kan man bara slänga i soporna och paows kan man ju typ vänta några år med att läsa tills hon växt upp. Kissie kommer jag dock alltid läsa, hohoo för hon är grym.


På den tiden var jag också fjortisbloggare! *stolt*


Showing no mercy, i'll do it again

Hallå hej. Nu är helgen förbi... sitter hemma och undrar vart alla är. Vad allt blev rörigt nu! Min mobil är hos Mariaf och mitt smink och plattång hos Ewe. Så det får väl bli att köra a la natural imorgon! Justja!!!! Vi ska ju spela upp på musiken, oh no. No can do, vill ej. Har skaffat mig lite löshår också som kommer på typ tisdag kanske?


har absolut inget nödvändigt att säga, tackohej

New york

Alicia Keys – Empire State Of Mind (Part II) Broken Down

Versionen utan Jay-z (tack snälla) med bara Alicia som spelar piano! Helt sjukt fin, svävade och drömmande.

Förändring

Jag vet inte om jag tycker om förändringar eller inte. Ibland är det nyttigt, ibland inte. Har nog varit med om många ändå... det har säkert alla! Snart blir jag ju gammelstads-bo och det är en ny förändring. Kommer sakna MAriA OCH KLArAAA som faaaan. Min vik-systrar! Inga mer spontana nätter på stranden, vattenskidsklubben eller var vi nu får för oss att hamna här där vi bor...

Förändring förändring... de sker ständigt!


maria and klaris som dampar med min kamera! Fanns väldigt ocensuerade bilder där... marias pushup såg ut som en röv..


Långt hår!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kommer om några dagar vara ägare till fint mörkt långt löshår. Det här med kort hår var inte riktigt min grej känner jag!...




Alla bilder är från 09... haha! Känner mig lite schizofren när bilderna är så olika. Aja, 16/17 och ung = förvirrad tonåring.


Har ju en väldigt fin vän vid min sida

Detta är Evelina en av mina bästa vänner! Vi klickar liksom, fast vi inte har samma klädsmak, killsmak, musikstil! Eller ens mat... Ewe är ju veggo :) Det var inte riktigt hälsosamt för mig märkte jag förra året! Två spinkisar var vi.

Kolla vilken söt stockholmare! Och få inte massa fördomar nu jävla trångsynta luleåbor, hon är en skön 08!

Bit för bit

Våra fingrar passar fortfarande ihop
Vi har bara svårare att få ihop dem
De trasslar och krånglar
Vi gav upp

Det är ju de folk gör nu för tiden. Ger upp.


Jag är inte vuxen

Jag trodde att efter jag fyllt 18 så skulle jag börja skriva mycket mer av itt privatliv här i bloggen. Men jag känner inget behov av det faktiskt... så vad ska man skriva om? Haha det var ju frågan.

Skinny love

Är lite bloggdryg. Känner inte för att skriiiiiiiiiiiiiiiiiiva. Bilder veckan ut då.

En gång till!

Blev påmind idag om att jag ska gå modevisning på torsdag för isabell, igen! Hihi. Måste palla arslet till banken och ta ut pengar så att jag har råd att fara till boden... ja det är ju världens törsta modevisning;) ska bli roligt ändå! ska sova hejdåååååååååååååååååå

Världen håller andan

Ohojj! Varför bloggar man? Om man inte är typ kissie (<3) då förstås! Känns ganska meningslöst. AJA, jag borde inte blogga just nu utan sova. Men musik är så ljuvt för öronen så jag offrar nästan somnen för det. Tuff dag, tufft läge! Nu är jag stor, jippie tjoohoo "vuxen" skitsamma godnatt

Stor är jag då! Vuxen vettefan


Tårta

Maria och klara ligger och klänger på mig... vi har asmkt party. I myskläder och fettigt hår och lite fanta exotic svett under armarna.

LILLEBROR BAKADE VÄRLDENS FINASTE TÅRTA.


Den ser mer ut som första bilden irl. Hejdå ingen mer bloggning idag tror jag, bilder kommer väl imorgon.


Vårväder!

Hej. Idag är det riktigt fint vårväder. Tänkte lägga upp bilder från när jag och Kalle promenerade på isen typ förra veckan.
 

Haha så jävlaa snygggggggggg.
Jaja ska fortsätta min födelsedg med att dampa med maria och klara. Dock är det snart dags att göra mig iordning för kvällens planer :)

Godnatt 17-åringen!

Nu är det en minut kvar tills jag är 18 :) minderårig tiden är förbi! Lite sorgligt men nu väntar det ju massa nya äventyr för mig antar jag. Jippie! Ja vi har en tradition att alltid säga godnatt till sin ålder innan man fyller år... Detta är dock sista året vi gör det har jag och mamma kommit överens om. Om hon nu håller det är en annan sak! Varit en supertrevlig kväll. Orkar inte säga så mycket mer än det.

Godnatt och imorgon vaknar jag upp som en "vuxen" kvinna ;) haha. lamt.

Stayin' alive

HAHA... AH AH AH stayin' alive stayin' alive AH AH AH AH stayin' alive stayin'alive
RA RA RAMAMAMA GAGA OLALA
Är översuperhyper...coool. De enda bilderna på min nya frilla. Så nöt och njut...

Renovering på G

Sitter nu och renoverar här på bloggen. Igen. Vi får se om det blir någon synlig skillnad idag...

Det här med döden...?

Ja, vad ska man säga. Det finns så mycket men samtidig ingenting. Jag har alltid lekt tuff och sagt att jag inte är rädd för döden... kom liksom inte på en orsak (inre frid hallåå?) men sen tänkte jag efter lite till. Tänk om döden är värre än livet? Om man bestämmer sig för att inte vilja leva mer och så tar man livet av sig och så är döden ett slags liv fast bara det att man är död?
Om ni hänger med.
Man kanske finns kvar men man kan inte ta kontakt med de man älskar?
Nej fy huvva. Dock kan man ju inte påstå att man inte är nyfiken! Men den dagen då vi alla får veta kommer ju förr eller senare. Förhoppningsvis inte för tidigt. Mitt mål just nu är att överleva tills min 18-års dag iaf!
Så 3 hela dagar att se sig om åt både höger och vänster innan jag går över gatan!


Tycker att Liemannen är en rätt dålig definition av döden... Som att döden är en person, något elakt och ont som kommer och hämtar folk som står på"tur"!

Sunlight open up my eyes

Redan imorse när jag såg det "fina" vädret visste jag att det skulle bli en dålig dag...
Det var liksom skrivet i snön.
Fast nu mot slutet av dagen så är allt inte deppigt. Vet inte, det blev bara inte det.

En bild dagen innan min kaluffs blev rakt platt och trist.


Idag är en dålig dag

Allt har bara varit blö hitills. Nu ska jag researcha lite politik så får vi se om jag hittar något att göra ett reportage om...

Ja jag lever!

Hejhej. En snabb sammanfattning av dagen lär väl lyyda:
ZzzZzzzzz.... bara en timma till... zzZZ skippa första lektionen? NEJ stiga upp och GÅ till skolan. - Ja hörni, det är sant. Jag gjorde det faktiskt.
"Hejhopp jag har äntligen kommit ihåg mina favvoidrottskläder osv" Nä då var det utejoggning... i 12 minusgrader. 4 kilometer. Ville begrava mig eller ställa mig i något hörn och se mobbad ut (ett hörn i solljus då givetvis) men sedan tog jag mig i kragen och gick! Sen att fuska, det är tillåtet ibland. Fan vad jag frös om mina converse (rimmtrimm).

Ja sen var det inget mer sådär superjobbigt som pågick under dagen. Somnade till filmen på svenskan som handlade om medeltiden, från 1960. Den var otroligt random... Först helt glad och oskyldig och sen PANG BOOM våldtäkt och mord. Den var i svartvitt. Ena tjejen var otroligt snygg i de kontrasterna.

Efter skolan gick jag till Ewe och tog det lugnt. Fan vad jag saknat henne så! Ja jag veeet, hon är ju lite knas men det är jag med så det gör ingenting alls. Imorgon ska jag dit och busa lite till. Hele dan. Sen har jag vart på dansträning. Det var otroligt kul. Bara för att vi är så cp. Och imitera Thriller oseriöst går bara inte att hålla minen på. Så fick väl lite mer vältränade abs.

Vet inte vad jag skriver, allt blev bara blö i detta inlägg. Nu ska jag äta några asgrymma mandelflarn, yoghurt med kellogs redberries och oboy. wieh

Men synd

Finns inga bra bilder på mig från modevisningen. Synd för jag rockade fett. Haha...

Sång

Det finns alltid folk som hatar en för att man sjunger.
Det är mest för att de själva sitter på en större talang.
Som de inte vågar dela med sig...
Antar att det måste vara irriterande att de medelmåtta talangerna tar för sig. Menmen... Jag är sugen på att veta vilka som sitter inne på dedär guldkornen.

Så många tankar men så lite tid

Ja. Jag har haft hur mycket bloggtankar och fantasier som helst. Men jag har haft mindre tid. Eller ärligt så har jag väl inte prioriterat bloggen framför annat. Jag och kalle har börjat följa Californication. Det är awe-soome. Men jag ska vara en lydig bloggare idag. Uppdaterar mer under dagens gång. Har hål en timma till sen musik lektion och sen slutar jag! Wie.

Forget but not forgive...

Halloj! Har inte varit en kämpig arbetsvecka känns det som... har ingen lust att blogga alls just nu. Saker och ting är bara blääää. Borde sova tidigt så jag är fräsch till imorgon, the big day ni vet.

Hejs

Kalle är en tråkmåns

Ja, det blev ju mycket klädesköp i London såklart. Shoppade mest från Urban Outfitter, American apparel, Mrs selfridge, Topshop och Beshka.

Om vi kommer tillbaka till nuet ett tag så är det imorgon jag rakpermanentar mig! Vilket är jäkligt skönt. Att bli av med allt krull alltså, haha. Speciellt innan modevisningen som är på torsdag? Jo torsdag är det nog. Så alla är välkomna, pengarna går till välgörenhet också så nu har ni ingen ursäkt att slippa. Höhööhöhö, detta inlägg sög ju så nu ids jag inte mer. hejlå


I'm soooo Beshka!


Fucking fantabolous

Eller hur det stavas. Är iaf hemma från London och har varit det i någon dag eller så. Fyyy jag vill tillbaka. Fast det är ju fint väder här hemma iaf så ska inte klaga. Livet rullar väl på. Allt känns mycket klarare och enklare nu när dagsljuset kommit för att stanna lite längre på dagarna. Oh nu kom kalle! Så ska dra och vara social. Hade tänkt megablogga nu men det failade. En annan gång då väl. ciao

Picadilly.

Bli inte sur när jag säger att jag bara tog 5 bilder under hela london resan. EHE...

Kunde inte sova längre

Goodmorning. Solen lyser fint fint här i London. Här är klockan bara halv nio. Kunde inte sova längre innan jag visste vart mitt älskade bagage var. Det är på heathrow nu iaf. Hoppas det kommer hit fort så vi kan börja våran dag genom Oxford street. Mb som jag nu har bestämt mig för att kalla Maria (hon heter ju det så) ligger bredvid mig och sover så sött!
Vi bor i Marias brorsa Henriks lägenhet som han delar med massa andra. Vilket är trevligt! Det är en totalt godkänd lägenhet. Jag och Maria är så jäkla sugna att flytta själv efter gymnasiet. Det hade varit grymt. Fatta bra bloggare jag skulle va om jag hade en macbook ;)

Uppdaterar väl senare. Eller snart... här ligger alla och sover.
Greets from Eastern :>

Framme i London och...

... våra väskor är borta! Känner mig som världens mest olycksdrabbade barn men det är ju förstås inte sant. Orkar inte ens ta upp hela historien men av att de inte är med oss i London säger allt. Vill gråta över allt nyinköpt jag köpt till London och så får man spendera den första natten utan sovkläder, sminkborttagningsmeddel, inga tillbehör att duscha osv. Vi har faktiskt ingenting utom mobiler, pengar och en macbook. HMm... WELL tog lite bilder på flyget medan Mb sov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meningsfullt. Är i Eastern nu iaf! Ska laga te, se vänner och käka godis. Bye


RSS 2.0