Sämst

Sämst uppdatering de senaste dagarna. MEEEN har inte haft tid. Tisdagar är ju aldrig någon bra dag att blogga för övrigt pga träning osv. Ska försöka blogga mer i skolan. That's where it's happening... eller? Hursomhelst så är jag klar med Matte A nu så behöver aldrig mer öppna den boken. Då är det bara matteB som jag halkat efter i lite nu. Men till helgen tänkte jag och Kalle dra ut till landet och ta det lugnt, plugga osv. Mys. kriver något roligare sen.

Och JA jag kan vara vaken nu för jag har sovmorgon, ääääntligen.<3

Nu: Prison breaaaaak


Boo


great night!

Sickness

Idag blev det som vanligt inte som planerat. Vaknade med världens illamående och jag var nära på att spy flera gånger med gallan i halsen. Av någon konstig anledning lyckades jag tränga bort spyan och somnadae istället. Sov tills 5 och sen bara tagit det lugnt. Det resulterade sig i att våga käka några paltar och efter det och lite tid försvann illamåendet helt. Vilkent betyder skola imorgon! Jag ser faktiskt framemot idrotten.

TTYL.

PENGAR OCH SHOPPING!

Jag har ju glööömt! Har ju fått bidraget nu så inhandlade ett par Sammet tightsMonki samt en Body med spets. Båda  svart såklart! Bodyn kan jag inte använda ännu för ska köpa ett par gråa stentvättade cheap monday jeans först! Och det kommer ske i veckan då jag och mamma satt in mina 2900 kronor på mitt konto;) Somliga tjänade lite mer än förväntat. Somliga tjänade 109kr/h ist för 78. KUNG. Ungefär lika mycket som jag tjänar på bloggen. Or not men vänta bara. Bilder på kläderna kommer imorgon.


Partylördag






Ja orkar inte lägga upp så mycket mer eftersom det är mest på okänt folk. Only facebooks friends belongs in my blog!

Naiv tonårskärlek

KalleW säger (23:38): *det känns som att vi kommer va tsm för evigt :D<3

' sonia<3kalle säger (23:38): *nawh! ja det gör faktiskt det!:)(L)

 


A generation lost in space


Så sant. Men inte ens jag kan vara perfekt jämt :>

Ni hatar att älska mig?

Ja var ju på en fest med lite yngre folk än vad jag brukar festa med. Det var inte så dumt faktiskt. Fanns mycket schysst folk där. Fast andra inte... Hursomhelst så var jag lite av en celeb. Kom fram flertal som visste att jag hette Sonia, de hade sett min pix och en del visste att jag dansade. Hehe. Roligt eller oroväckande? Det är dock roligt med fanz. Ni vill inte älska mig men det måste vara svårt att låta bli?


Jag och bästaste Klara!

Några grader

Efter att bara blivit hånad åt som vanligt så (hade visserligen användt förbjudna ord men odjuren kan inget annat än att förolämpa, det är synd.) så ringde jag Mb och bad henne komma hit. Det är väl det enda lilla braiga med att bo i viken. Jag känner mig själv och jag har nu i ett helt år försökt vända på dygnet. Men att gå och lägga sig före 11 är helt omöjligt. Och om jag nu är så duktig att jag faktiskt går och lägger mig klockan 11, som tillslut ändå lär leda till att ligga vaken till klockan 12, så är 6-7 timmar för lite för mig att orka. Jag vet redan nu att jag inte kommer klara skolan. Det är bara en tidsfråga. En tickande bomb. Samtidigt skulle jag aldrig förlåta mig själv. För journalist är en utbildning som jag måste, ska och bör ha - för att tjäna pyttelite pengar att leva på (ni vet; 70% shopping, 10% räkningar & 20% mat.) Och så vidare och så vidare. Jag vet att jag har gigantiska planer om mitt liv och hur det ska bli. Jag vet också att det inte kommer bli så. Att det är något som jag är för svag för att göra, för otålig, för rädd osv. Jag kan redan säga nu: Gymnasiet, jobb, lägenhet, bli sambo, bli befordrad (ändå inom något kasst) sitta och grubbla över allt som jag var halvbra i men aldrig blev bäst i (sång, skådespeleri, fotas, skriva, dans, basket m.m.), fortsätta vara en halvdan människa med ordet "normal" stämplad i pannan. En dag kommer jag förmodligen att spåra ur och sättas in på psyket. Det lär förmodligen vara då jag kommer på meningen med livet vilket är: ingenting. Vi går igenom allt det här för ingenting. För ditt och mitt öde spelar ändå ingen roll för övriga världen.

Nk bunten med läxor växer. MatteB bunten växer. Engelska bunten växer. Jag vill... men jag kan inte? För trollriet bakom en bra skolgång måtte väl ändå vara ett stabilt psyke och känsla.


-


Kommer och hälsar på dig då du känner för det.


Jag är en frilevandesjäl. En stadsmänniska.

Jag vet inte vad det är med mig. Jag vet inte vad det är för fel. På sistone har jag haft världens sämsta skol lust. Jag vill, orkar inte, vill inte igen och har verkligeningen lust att gå till skolan. De tidiga morgonarna kommer att döda mig tillslut. Jag orkar inte stiga upp klockan 7 varenda dag. Jag orkar orkar orkar orkar inte! Jag förstår inte hur jag ska kunna stå ut med 2 år till. Det kännds värdelöst... hopplöst. Allt jag vill är att vara lycklig, pigg, fri och glad under dagarna. Så köp mig en lägenhet i stan så jag och Kalle kan få vara obegränsat för fast vi ses varenda dag så känns det som ett långdistansförhållande, bara för att jag är medveten om distansen. Så om det slår in så kanske jag kommer orka att ta itu med allt plugg. Eller att faktiskt gå till plugget.

Jag har känt såhär i ca 1 månad nu. Det lär inte ta slut. Har jag valt fel linje? Är detta inte rätt för mig? Orkar jag gå om? Vill jag gå om? Nej. Bör jag ha körkort så jag kan känna att jag har lite frihet att ta mig vars jag vill när jag vill. Bör jag ha en bil till den friheten? Bör jag fylla 18 år? Borde jag bli vuxen?

Psykfalls varning. Ja... ni ser ju själva vad det här stället gör med en.

Vi var, är och kommer förbli coola. Föralltid :>

Alla gillar gamla bilder.

Saknar dig BEbis...

Jag blev på dåligt humör då jag kom på att jag har skit mycket plugg att göra. Jävla nk och matte in my ass.

w0rd

BTW så ska jag snart lägga upp lite bilder från i helg. Mohaha. Ni längtar eller hur?


In my place

Tjaah. Helgen har varit... händelsefull! Trött efter 2 "hårda" dagar. Idag har det bara varit tadetlugnt-dagen och kalle kom och hjälpte mig med det :')<3 Nu ska jag väl glo vänner ett tag! var ju några dagar sen. Och äta upp negerbollarna (haha) som står i kylskåpet och väntar på mig.


FYI så åt jag pannkakor med jordgubbar och blåbär till middag.

Godnatt läsare!


Och så blev det med den saken

http://www.have2have.se/picview.asp?pid=5524
De var ju extremt balla. Sitter och kollar på kläder på massa härliga hemsidor. www.chicy.se och www.junkyjard.se. Hittar både snygga kill och tjej kläder. Ska på stan med Kalle imorgon. Blir shoppa kläder och fika för oss båda. Längtar! :D älsskaa kläder, shopping, pengar.<3333 ååh. Well. Nu borde jag sova. En hel dag på universitetet imorgon. Vill vara fräsch... men när är man det då man sover 6 timmar per natt?

Tack för dagen Camilla och Mariaf, you made it a little better<3

Oh my gosh

Ser Idol med Maria nu. Alla suger ju typ hästballe? Ingen kommer ju ihåg texterna. Iaf inte någon med en speciell röst. Alla mina favoriter har typ åkt ut. SÅ herrå idol.

JUST nu pratar Piotr om hur idol är störr än världen och universum. Oh My Gosh.

Det finns en väg tillbaks

Har Text nu. Ska skriva min mode-artikel remember? Det går segt dock eftersom jag är så förbannat hungrig. Jag längtar tills jag kommer hem idag. Då ska jag smaska på något salt och gott, lägga mig framför vänner och njuuuta av en sådan sjukt bra humor. EFTER det måste jag göra lite NK arbete. Sen ska jag förbaski mig ändra bloggdesign. Den ska bli snygg och det med basta!
Hörs senare fans.

Detta fält måste fyllas i

Har aldrig tur med pengar. Blir sur när jag tänker på räkningen som ligger där och lurar. JAG TÄNKER INTE BETALA!!

JaJa denna dag har varit helt ok. Orkade till skolan iaf. Träffade Mawhlz några sekunder (för få!!) och sen slutade jag klockan 1. Det blev babbel med Madde på telefon och hänga med Camilla en stund. Sen mötte jag Hanna och vi provade kläder tills Klara slutade. Orkade inte följa med och plugga på KH så åkte hem istället. Gick till Mb ett tag. Chillaxade. Sen kom Klara och efter ett tag Kalle. Jag Bakade åt dem (tog 100 år), vi såg idol och den där kändisdjungeln. Myste med Kalle innan han åkte hem för typ en timma sen. Buhu. Pics nu vaaa:







The end.

Jävlahelvetesfanskap

FYFAN VAD JAG ÄR LESS. Livet är orättvist. Hemska saker händer goda människor. För övrigt att folk i min närhet mår dåligt på olika sätt väntades jag av 2 brev när jag kom hem idag. Det ena var om en mönstring. Mamma lurade i mig att jg var tvungen! Fick panik och höll på att bryta ihop. Det andra var ännu värre. SKATT PÅ 900 KRONOR?!?!!?!
Ja Hanna vår shoppingdag imorgon som skulle ge mig en helt ny outfit. Säg hejdå.


Hannas citat idag "Sonia... Det är något sorgligt över dig. Du har bra stil men har inte råd att ha den..."
 AWH. Gullit. Hon hittade mig ett par jeans iaf. Och dom ska jag banne mig ha.

Mum

Har haft mum. Det är kul ibland trist. Vilket inlägggggg D:D:D:D:D:D:D damp. Issa har brutit foten så ska vara hennes assistent ;););););)

Hår&naglar

Nu gäller det att börja bry sig om mina naglar. Jag biter, klöser och river på dem. Men nu i veckan måste jag ta hand om dem för att på plåtningen på söndag kommer det vara mycket fokus på naglarna. Alltså dags att ta fram min pärlhandkräm från aco och börja knåda. Sen får Mami hjälpa mig med resten. Håret kommer också bli coolt. Dessutom en överraskning för er. Hehe.

Om någon har fint hår så är det Anna. Här fixade jag hennes hår innan vår stora Show.

I'm not ok

I'm not poop i'm hiphoopp. Hehe Så jääävla bra låt (inte). Sitter här och tråkar. Är på cphumör. Vill inte det. Vill att Kalle ska komma hit för jag blir typ alltid på bra humör med honom. Men man får inte alltid som man vill. Det har livet klart och tydligt visat.

  • Att jag är trött och vill sova. Men som vanligt kan jag inte.
  • Att jag vill äta min 5e rostade macka med marmelad idag
  • Att bloggstatistiken ljuger! (jag är 100% säker)
  • Att jag mår dåligt men ändå bra
  • Att jag måste till skolan imorgon hur jag än mår
  • Att jag missar saker i skolan när jag är borta
  • Att livet är för kort
  • Att alla dör
  • Att jag bor i här (fast det hatar jag varenda dag, minut, sekund under hela året så)


Tror jag var klar där :) Nu vet ni.


Rawr

Sitter hos Maria nu och är cool. Har mössa på mig. Håller förövrigt på att avlida men whatever. Nu börjar idol och jag tänkte bara slänga upp nån gammal bild från Marias dator (y)

niiice. fjårre

aedjbf askjbdcbfadskjb

FYYFAAN VAD LESS. Mitt windows något program från msn har försvunnit!!! Den har sparat allt jag chattat på msn de senaste månaderna... så allt gulligt, romantiskt, roligt jag och kalle t.ex. skrivit är BOPRYA!!!oiewbfk bdfjawb sånt oms jag vill ha kvar, saker som folk sagt och sen lätttttt ignonerar. allt är borta... allt.

FUasdfkjsfojf

Haha

Här sitter jag och grinar som ett as när det inte ens är mig det är synd om. JAJA. Idag har jag varit hemma från skolan för jag mådde så jävla konstigt som vanligt. Feber och shit. Den har dock gått över nu tror jag. Less att inte få träffa Malin och Camilla för det hade varit Kung. Ikväll ska jag iaf se Idol med Klaris. Justja så missar jag träningen. Det lönar sig aldrig. Vad mer har jag hunnit med? Se vänner, ätit rostat, skrikit på mamma! Stackarn. Hon vill väl bara försöka få in lite vett i mitt huvud, men det är inte det lättaste alla gånger. NU ska jag väl vänta på att Carl ska ringa. Kanske fortsätta se Vänner. Äta rostat. Mitt liv är ett mönster.


2008. Då allt var frid och fröjd.

"Varför?" är alltid en retorisk fråga

...


Bäst!


Det är nog den bästa "början" eller vad man säger till en serie. Så himla äcklig men bra på samma gång! Sista avsnittet var ikväll :( Det sög. Kommer sakna Dexter. Om jag någonsin skaffar hundar så ska de heta Dexter och Buster. Så sweet!

NU: SCRUBS!

Plåtning på G!

Idag kontaktade Sarah Oja mig om vi kunde fota i helgen. Helst ute - så länge vädret tillåter och hennes höft är okej! Så jag ser framemot en rolig och spännande plåtning i ett vackert väder med en duktig fotograf samt härlig tjej! Ja det är väl de enda planerar för helgen. Inte dåligt va? ;)


Foto och Copyright: Sarah Oja

Gäsp

Hade velat sova nu men måste se klart Dexter! Kanske orkar med Scrubs vi får se.
Idag har jag myst med kalle. Han är så underbaar. Hihi. Trevlig dag faktiskt!
Som sagt... gäsp

Jag är smart

Jag laddar upp denna video som jag faktiskt lovade er i början av bloggen. Vad tänkte jag på? Jag ångrar mitt löfte nu när det fan låter som skit och jag är i målbrottet och rösten skär sig (nu är jag en typiska tjej - inget beröm här inte!) Börjar inte sjunga efter 1 minut typ så ni kan ju spola ^^,

Det var Malin som klippte ihop den åt mig när jag skickade den. Gulligt gjort av henne! Det smarta är att jag lägger ut den nu då ingen nästan läser, sen bloggar jag hela dagen imorgon så den hamnar längst ned på bloggen och ingen lägger märke till den. ALLTSÅ har jag hållit vad jag lovat UTAN att dra för mycket uppmärksamhet kring den ;) Så jävla bright.

So loud and so clear

Nu ska jag sleepa! Får platta håret imorgon... om jag hinner? Är alldelens för trött nu. Ska orka en halv skoldag och sen en mysig kväll med Kalle ;*


Han somnade till En shoppaholics bekännelser... stackarn!<3

In a girlworld

Min moneymaker är helt klart JAG för ett år sedan! Läste min gamla blogg, åh herregud vad folk hade stört sig på den idag. För att inte tala om att folk faktiskt störde sig på den då med ^^ MEN hur många bloggare är faktiskt ärliga? Nej är man ärlig blir man hatad. Här får ni en lista På saker som DU bör hålla dig undan ifrån om du vill vara omtyckt av alla.



Om dessa regler inte finns i din vänskapskrets... då har du underbara vänner som du bör hålla fast vid!
Sen finns det ju massa andra grejer som man bör undvika om man nu orkar bry sig om att vara omtyckt. Men grejen är att det är ignen idé att ens försöka, för vill någon ha en anledning att "hata" dig så hittar dom något att störa sig på hur perfekt du än är... Så var dig själv :)

Cause it takes a fool to remain sane

  • Rensa tvätt och tvätta typ 1 av mina 100 fyllda tvättkorgar
  • Tvätta håret
  • Städa min lilltoa
  • Gå till Klara och diska upp efter i helg (innan de kommer hem, kl 8)
  • Plugga lite matte
  • Platta håret inför skolan imorgon

Bäst på alla sätt


Kalle glömde sin tröja här. Jag har spenderat halva min dag att lukta sönder den... muums, det luktar Kalle, den bästa lukten i världen. <3


Fjortispics!

Har ju bara min mobil att ta kort med just nu. Dåligt tillfälle att kameran skulle gå och dö just nu när jag startat Sveriges bästa blogg liksom. 2bad! Mobilen duger väl... utom att jag alltid ser ut som en fjortis.

Hej jag är snart 18 år och gillar att ta kort på mig själv i mobilen för då ser jag mycket bättre ut än i en systemkamera AKA i'm perfect.


Saknar den bästaste staden


Jag vill tillbaks. Till staden där jag tillbringat en stor del av min barndom. I en stad där man smälter in i längden. Där man blir "ingen"... Bara ensammen med sina egna tankar.


Stockholm kallar på mig!

Frukost!


Scones och oboy! Får det bli onyttigare eller godare :) hehe. Läxböckerna ligger och väntar där bakom... uuusch de ger mig rysningar.

Ännu en liten stackare som vill bli sedd!

Jaha. Ikväll har då min underbara pojkvän varit på fest. På festen kommer det fram en tjej till honom och börjar kladda. Han avvisar henne men hon vill iaf hålla hans hand. Hon får nöja sig med att hålla hans headset. Då säger tjejen: Visst är du tillsammans med Sonia? Kalle svarar ja.
" Jahaa! Hon verkar helt söt och snäll, hälsa henne från mig!"

HAHA. Okej jag vet inte om det var så hon sa ordagrant men på ett ungefär. Jag vet förstås inte vem tjejen är meeen... Kul att du har en sådan bra uppfattning om mig! 
Också lite småroligt att hon försöker typ bli "vän" eller få kontakt med mig genom att kladda på min kille. NICE DUN, ain't working though =) ehhehe blir typ äcklad. Hatar när folk vet vem jag är, as usual känner jag dom inte.

Och förresten så hälsar jag tillbaka! ;)


Allt som saknas nu är idominen.

You make me smile.

En tandblekning skulle inte sitta helt fel. Kunde inte hitta idominen den där dagen. Det är därför mina läppar är idomin-fria.

`Mum?

din mamma om Peace of cake:
Du borde inte äta så mycket glass. man skäms ju för fan!
Oliva har ett dåligt inflytande över dig...

Skulle ju vara jävligt skumt om min mamma svor i min blogg som hon verkligen inte gillar att jag gör. Eller är det bara dubbelmoral på hög nivå? Nej jag tvivlar på att det där är min mamma.

Peace of cake

Jag ser vänner nu. Jag behöver en till säsong och en hel burk med Ben and jerry's for my own.

Olivia sa att det var jättegod. Har bara testat alla chokladsmaker. Hehu.

GEEEMIIIIGGG


What's the fucking problem?

...

Ska fundera på en ny bloggdesign. Min är lite vääl tråkig nu.

Jag, mamma och mode...

Jag och min mamma har så fruktansvärt olika värderingar och stilar när det gäller mode. Vi har iaf fått hem skorna nu och JOGGERSENA är ascoola. De är feta, stora och alldelens lackröda. Bootse är snygga. Visst är dem det! Men det är inte min stil. Jag ser inte framför mig bara hur jag går i långa 80-tals boots till min Monki stil. Men mamma tycker inte att man behöver hela 80-talskittet för att det ska funka. Jag tycker personligen att det är fult med en t.ex. randig 70-tals skjorta och mitt i allt fancy 80-tals boots. Jag har alltid varit kräsen och gillar inte att matcha färger med färger. Kanske för att jag suger på det eller så är svart, vitt och grått mina favvofärger. Och andra dova färger. Men jag antar det kommer ändras med tiden... för det gör ju ens åsikt om vad som är snyggt.

Det märks att jag har tråkigt va? Det där måste vara det tråkigaste blogg-inlägg jag någonsin gjort. EVER.

Grått, svart och vitt. <3

Jag är döende?

Inatt när jag och Kalle skulle sova fick jag en otrolig smärta i magen. Det var inte mensvärk, det var inte magsjuka, magknip... nej inget utav de. De var en smärta som spred sig på olika ställen i magen och gjorde ondast när jag satte mig upp/stod upp. Jag skakade, kändes som att jag kallsvettades utan att jag gjorde det och höll på att frysa ihjäl. Tillslut skrek jag av smärta när jag satte mig upp i sängen. Stackars Kalle! Jag fick smärtstillande och då trodde jag att jag skulle spy ut hela min mage så pär skjussade kalle hem. Tur det ifall jag nu hade spytt upp alla mina organ. Men det gjorde jag inte. Jag somnade. Vaknade idag med feber och värk i hela kroppen. Magontet hade försvunnit men det kändes som att det låg och lurade där någonstans. Satte mig vid datorn och då kände jag att nuuu jävlar kommer det igen. Gick och la mig och pratade lite i telefon. Nu är det för stunden över... fryser litegrann men annars lugnt. Någon som har lust att leka doktor och undra vad fan det är för fel på mig?

puss.


Sov fult

Tja. Nu har Petter och Erik åkt hem. Jag och Maria ska se klart goldmember på sexan och sen scrubs! Sen blir det väl ut och röka weed på balkongen (eller hur MAMMA?!?!?) less att alla vuxna typ ska va ina prenumeranter på bloglovin. Det suger. Menmen om mamma nu föredrar att läsa vad jag gör istället för att fråga så ur wlcome.

Nu blir det te och mys med täcke, jag kommer nu mariabbby!
pusssss

Till Mawhlz<3

AAH det är bara ett vanligt blogginlägg men ändå ;) Nu får vi besök här i byn och så ska packa och bege mig till klara där vi sover inatt. Uppdaterar kanske därifrån.

kiss


Dessa bloggkändisar:

Sitter på skolan och spanar på bloggkändisars bloggar. Allvarligt talat såååå måste jag bara göra en opinion om var och en.
Kenza: Klassiska Kenza. Hon är fin, framgångsrik, helt normal stil och extra snygg stil till fest. Ingen privat blogg dock. Väldigt formell och allvarligt talat lite tråkig. Nej jag brukar kanske spana på Kenzas blogg en gång i månaden. Endast för att se om hon har designat något nytt. För allvarligt, nog är hon en bra designer. 
-
Blondinbella: Eller kanske hon borde kallas Brunettbella? Varför fan bytta hon hårfärg? Smart blondin var ju hela hennes image. Nu är hon bara en tråkig rik stureplansflicka som råkar vara typ moderat och ha en pojkvän som heter Nils. Skulle inte förvåna mig om de hade en condoe på typ Söder eller Östermalm osv. Nej jag vet inte eftersom jag läst hennes blogg typ 3 ggr i mitt liv. Den intresserar mig inte ett dugg.
-
Kissie: Visst Kissie var föga dum i huvudet i början men kom igen tjejer! Vi är väl alla smarta nog att fatta när vi blir provocerade? Nu har hon slutat att manipulera lika mycket och är bara en vanlig bitch. Men det är ju alla tjejer mer eller mindre. Fula, snygga, söta, korta, tjocka - alla tjejer har bitchgener i sig. SÅ Kissies blogg ä underhållande på en viss nivå. Den bloggen läser jag kanske 2 ggr i månaden.
-
Dessie: HAHA. Dessie är en liten wannabe men allvarligt talat. Hon är typ smartare än Kissie. Hennes värderingar är bättre och Kissie ska föreställa 18 år. Ja man kan ju jämföra varandra med tanke på att Dessies blogg är uppbyggd på att härma Kissie. WELL jag ser Dessie som en oskyldig liten pubertal 08-fjortis. Vilket jag också hade varit om jag var 15 år och bodde i sthlm. Dessutom måste detta vara den mest underhållande bloggen av de alla med tanke på att det är så kul att höra vad som rör sig inuti en fjortonårings hjärna. Vi har väl alla varit där? Så ha lite hjärta och dampa inte lös på någon av dessa bloggar. Hälften är manipulativa, andra hälften rika teens - och alla vill väl vara känd, rik, vacker och framgångsrik?
-
Jag orkar inte nämna lokala "bloggkändisar" som förmodligen har ljugit om sin bloggstatus för att få ännu mer läsare. "HEEJ jag har 20 000 läsare om dagen" och så poff vill 500 till läsa den bloggen. Nej lokalbloggare, än får ni ingen värd plats i kändisvärlden. Sorrryy

Men puss

Jag har fått en till bloglovin prenumerant! WIIIEH. Man ska glädjas av livet små under ;)))))

Nytt ställe!

Hej. Har ju som befunnit mig rätt mycket i stan med Klara i hennes brors lägenhet. Men imorgon far Klara till Norrköping och då är hennes hus här i karlsw tomt. Det är min och Mariabs uppgift att gå ut med stackars Saga som är ensammen kvar och vattna lite blommor. Eller uppgift och uppgift, de skulle uppskatta det. Som tack ville Tomas ge oss något men det vägras ju! Vi får ju bo där medan de är borta om vi vill :) Så kanske nattar där imorgon med Mb då. Hon, jag och en film sen sova. Skööönt!

 

Nu har jag ätit lite chokladkaka med apelsinbitar i och isvatten. Ska fortsätta surpla i mig det och se scrubs och sen sova. BTW jag sov stööööörtskönt inatt i stan. Helt sjukt. Mys med frukos med Kalle älskling också.

nattiiiii


Family guy - star wars edition!

HAHAHAHA. Det är så jäävla kung!

Anne draaank

Hej. Maria ska hem och läsa sin Anne Frank bok på engelska. KUUUL! Ja men tack för att ni få läser. ILY. Jag får uppdatera för er skull med andra ord ;) Inatt sov jag i stan med Klara och Hanna. Blev inte så mycket häng. Alla var trötta. Kom dit rätt sent pga av min träning också. Nu ska jag snart på den igen. Sniice. Har dock en jävla träningsvärk. Fyfan... kommer typ sträcka mig och dö idag.
Imorse vaknade jag lite flummig och oduschad. Ringde Kalle och frågade om han ville komma över och äta frukost. Jo det ville han. Duschen och sen skolan. Har haft en ostabil dag. Men varit glad för det mesta. Annars dampar jag nästan hela tiden just nu. Det har ju med att göra med det där som man inte ska göra. Träffade min söt Mawhlz idag också! Jag, hon och Canukkis ska hänga i veckan har vi bestämt! Nu kanske vi ska berätta det för Camilla också. HAHA. Wellwell. Skriver något intressantare sen.

sliskig fransk kyss


Hmm...

Antingen så är det fel på statistiken eller så är det verkligen ingen som läser den här bloggen. Ska fan gå tillbaks till devote. Men ska dra in till stan nu och träna sen blir det att slagga i stan med Klara och Hanna. En hel lägenhet själv. Så himla nice. Åt fan med alla fula regler här hemma (ja idag är jag aggresiv).

Puss

Min tv-kväll!

Nej hade inte tänkt vara soical idag faktiskt. Kalle åkte nyss och jag saknar honom redan. Det är ju min berömda tv-kväll ikväll alltså är jag BIZZY. Måste dock plocka upp diskmaskinen och så ska jag göra kaksmet, sen är jag done!

PUSS

Världens snurrar för fort för mig och även för dig



Foto och Copyright: Sarah Oja


Mormor

Jag saknar dig mormor. Jättemycket. <3 (nej hon är inte död, hon bor bara väldigt långt bort). MEN snart kommer jag till dig mommsan. Så fort jag får tillfälle med andra ord. Men det finns för lite tid och för mycket att göra. Det blir alltid lite sämre tider då skolan sätter igång. Lika bra att vänja sig och försöka vara lycklig ändå.

 

 


Hands up, baby hands up!

Nej jag vill inte betala 99kr/månaden för att få Spotify Premium. FUUU. Det förstör alltid mitt humör några procent.

Hemsk nyhet: Jag är Rebecca Bloomwood!!!!

Hej. Jag har just insett att jag är en shoppaholic. Undra när jag upptäckte det... JO mitt under En shoppaholics bekännelser. SÅKLART. Åh gud. Det är fan mig filmen handlar om. Som tur är har jag inte lika mycket pengar att göra av med, jag ljuger heller inte för de jag tycker om för att få shoppa och jag ser inte fönsterdockor tala med mig. MEN jag är helt beroende av shopping. Dessutom till min förtjusning (men min ekonomis besvikelse) finns ju Monki numera i Luleå. Jag kan tamigfan inte gå ur därifrån (med pengar på fickan) utan att ha köpt något. Det kan vara allt från ett hippieband till en tröja. Jag har REDAN en inköpslista bara från MONKI vad jag ska köpa för nästa lön:

- En luddig mössa i grekisk blå.
- Ett par ankelboots med remmad snörning
- En svart hatt som jag inte vet om den finns kvar?

Sen var det minst 5 saker till som bestod av tunikor, skjortor och ett par suuupersnygga byxor! Åh gud. Orgasm? Fan ta min ekonomi och fan ta Monki som finns inom mitt område. Och fan ta En shoppaholics bekännelser som fick mig och inse vilket problem jag har. JAG VILL INTE. Under den underbara veckan som jag faktiskt har 1150 kronor att göra vad jag vill med - då, ja då är jag lyckligast i världen. MEN. Ska iaf försöka hålla mig till Monki (lär inte bli svårt!) eftersom det är relativit billigt. Och sen får det bli Second hand (uuusch, HANNA HJÄLP?!). Men köper inget som inte klassas som vintage - då vägrar jag. Sen får man låna av kompisar och låna ut. Just nu har jag en väska med silverkedja och en vit&grå randig tröja i mina ägor som är mina vänners. Tack för att ni finns liksom.

Jag vet att det låter som världens i-landsproblem. Men det är faktiskt ett riktigt problem. Jag är okapabel att spara pengar. Jag är okapabel att säga nej till vissa saker sålänge jag har pengar. Hur ska det gå då jag flyttar hemifrån? Och lever på någon dålig studentlön liksom? Det kommer ju inte att gå. Därför måste det bli ändring på detta. Men jag älskar verkligen att shoppa. Älskar med stod Ä.


Rockade nog korridorerna på skolan den dagen va? Hehe.
Nu måste jag tänka på något annat än på pengar (som jag inte har ett öre av nu.)
Puss.


Kärlek är inget man förgör

Jag har aldrig mött någon som du. Så snäll och god helt igenom. Jag har aldrig mött någon som faktiskt gillar mitt riktiga jag: min omogna humor, mina fula grimascher, mina snarkningar, mina "ryck", mina orakade ben osv. Jag har aldrig mött någon som gett mig kärlek, som älskat mig på riktigt. Det är nytt för mig. Främmande. Vad som än händer är du alltid det finaste som hänt.

<3

Photoshoot

Fick se bilderna nu så tänkte visa en av dem iaf.

Foto och Copywright: Sarah Oja.

Fotoplåtning - done!

Hej. Förlåt för att jag inte upptaderade något igår. Hela jag var konstig igår (stackars Kalle!) Hursomhelst har jag blivit fotad av fotografen Sarah Oja idag. Vi var utomhus och jag var jättenervös! Hursomhelst sa hon att hon blev nöjd över mig och vill fota mig igen! HOHO. Vilken lättnad. Då kanske jag har något som liknar Det?

Igår firade jag och Kalle 2 månader. Älskling du är finast på jorden. Det skrämmer mig ibland det vet du. Men vi hör ihop, det vet jag. <3


Skor inhandlas!

Denna gång var det inte guds verk att jag och mamma nyss klickat hem 2 nya par skor till mig utan det var faktiskt mamma själv. Kanske lönar det sig att ha en mamma som läser en bloggs? Så mamma uppfyllde mina böner. Och är jag inte liiiite bra att tycka synd om mig själv också? Hursomhelst så var det två väldigt VÅGADE skor för att vara jag. Ena paret var ett par superheta Joggers i lackröd och vitt! De kommer bli superhett med min svarta dunjacka. Sen ett par långa svarta 80-tals boots. De är liite för fancy för mig eftersom jag är inte i 60-70-talsrock och kängor från Monki men jag tror ändå på dessa boots! Vi får väl se när de landat i brevlådan (inte bokstavligt talat). Längtar! MIHIHI.

Hanna svek oss och gick till nån brud istället. DÅ VET MAN. Hanna du är avstängd från klubben. Men jag och Klara ska sova i den stora mysiga sängen och Karl och Danne är här nu. Gitarrspelande, idol och snart blir det film mys!


Lat3r

Mot stan nu!


Blivit mycket med egobilder på sistone märker jag. Men det kommer lugna sig!
Ska in mot stan nu och mysa i Nisses lägenhet med Klara och Hanna. Jag ska sova där och det är in the city så vi kanske ses babes! ni som är vip och har mitt nummer kan ju slå en signal.

lolhappyface.com - not.

Ni vet det där om att pengar inte är allt...

... Det är bullshit! Pengar är fan visst allt. JAG VILL HA. Man blir ju fan handikappad utan dem. Kunde jag inte ett par fööräldrar som gav en lite pengar då och då... typ en 50-lapp här och där. ELLER jag tror jag vill gå tillbaks till veckopeng. Om man delar 1050/4 - asså fyra veckor. Så får man ca 300 kr i veckan. Det är ju feting bra att leva på! Jag måste fan fråga mamma. Hon kanske går med på det? Och om jag vill köpa något som är dyrare än det så får jag spara. Jag vet att det är på en 10-årings nivå men jag kan ju inte hantera pengar! Åh Gud ska veta att jag har försökt (varför blandar jag alltid in gud?). Även om jag är jätte ekonomisk ena veckan så blir det typ max-mat, godis, smink och något klädesplag andra veckan och så gick 500 kr. KNSDKSDHKJShdjkSfj damp. Nej men jag sitter faktiskt i skolan nu. Måste gå och snacka med Jan-ivar för jag har ingen aning om vad denna uppgift handlar om. Ingen annan i min grupp heller. Smack, zero, nothong, nada.

Förresten kom jag på en till anledning till att Gud inte unnar mig några pengar. Studiebidraget höjs typ till 3000 då jag gått ut. NICE. fskfkjdsbfksd ryck igen. Dööööööh.

Jag ser rätt less ut va?

Always where i need to be

Nu är det såhär att jag har spenderat hela eftermiddagen och halva kvällen hos rebban. Det var väldigt mys. Vi skrattade, pratade, tog kort, skrattade lite till, gick ut en sväng, pratade. Ja ni vet sånt där. Fick låna en massa snygga kläder också.
 
Inte dagens outfit men detta var vad jag hade på mig idag.

Godnatt vänner.

Gud har alltid varit en tjurskalle.

Gud har aldrig gillat mig. Han har alltid gett mig en dålig ekonomi. Ingen tur alls när det gäller ekonomi. Får jag ett bra jobb ser han till att det förkortas till 2 dagar. Söker jag jobb ser han till att jag inte får det. Startar jag världens bästa blogg ser han till att ingen läser den... osv osv. Ni förstår. Visst börjar man bli less. Kan han inte vara lite generös? Det är ju bara papperslappar för fan. Men gud så de hade kunnat förändra mitt liv.

Inte långt kvar nu!

Sitter på Textlektionen och diskuterar vad för en artikel jag kan göra inom mode området. Vi kom iaf fram till just nu att jag ska göra en artikel om modet just nu. Hur man kan ha allting från olika årtal. Vet inte om artikeln kommer att läggas upp på Medias webbtidning Aquila eller inte. Vi får väl se. Älskar våra splitternya Apple datorer. Camen äger. MIHI




Man kan se min Aura på denna sista bild. That's ceewl. Och jag lyser ljust. Vilket betyder något positivt. Var det lycka?

Leaving me stranded all in love with my own


Värd att minnas.


Superfin låt och detta blir er godnatt sång för ikväll. Nu väntar sängen och jag ska njuta i hela 7 timmar innan en hel ny dag med skola börjar. Blir att hänga med Rebban.

Nattinatt

2000 kr över?


Jag saknar min kamera. Ryssland&sthlm och pengar till en ny kamera blir det nog att önska sig.

Nelly.com's snyggaste påhitt


Jag ville ha de där skorna så himla mycket. Men nu hittar jag dem inte. Någon som har köpt, ångrat sig och vill sälja? (asskön reklam btw!)

puss!

23:23

Någon tänker på mig. Klyschigt.

I don NOT want to work for Diddy.

Seriöst. Diddy är en tönt. Hör på hans namn bara: P diddy, Puff daddy osv. Tss. But you gotta do what you gotta do. Har iaf kommit hem nu nyss och jag är fortfarande jätte sko-kåt. Ska kolla om Gudmor mejlat tillbaks, hon är så jävla skön så det finns inte. Miss her!

Sen visa er några skor som jag nästan absolut bara måste ha!
Kiss

Jägerving och jag?




Nu snor jag Mariafs bilder här men allvarligt talat. Jag har berättat för Jägervingan att jag tycker att hon och jag borde göra en sådan här plåtning. Vi är ju som natt och dag. Synd att hon inte är blond dock men det förstör inte för det! Ska träffa henne imorgon så kan prata om det då! Tyvärr är jag nu inte lika svart som på bilden heheeheh meeen det kan bli coolt ändå.

Kommentera mera?




SKOOR!

Åh herremingud. Jag älskar skor men jag har fan inga? Jag har typ 3 olika sneakers. Men jag har faktiskt ett par svarta högklackat ankelboots med lite bohemstil. Tänkte ha dem imorgon tillsammans med en liten nitväska och mitt svarta lackhippieband? Vad säger ni´? Hehe i love black clothes.<3

Hursomhelst så rotade jag i Mariafs garderob för ska låna ett par skor till en sak. Hittade bland annat dessa:


En av mina favoriter. Tyvärr fick jag inte igen dom på baksidan :( Ville inte dra för hårt så att det säger SWOOSH och så är de sönder. MEN när lönen kommer så säger jag bara SCORETT here i come. Och Ryssland&Sthlm - bäst att ni aktar er skoälskare. Jag kommer krossa er ;)

kissskiss


ORKAN!

Det är typ en orkan på G! Utanför ser ut som en tropisk Ö med storm på gång. Herrejisses. Tur att man får skjuss hem.

Puss

Oh sweet mother of lord, Hancock

Början av Hancock hos Mariaf nu. Det är glass och girlsen liksom. MYS. Har ätit god rysk middag as usual här and i love it. Blir inte mycket funfun från min sida idag kanske med tanke på att jag har sovit 4 timmar inatt och när vi varit häär blir det nog att snarka i sängen. DO YOU FEEL IT? Har lagt till en chatt längre ned på bloggen. Så känn er fria att dampa löös. Miuumjau

(Jag vill ha mer bloglovin' följare! Det är peppande, så you know what to do)

PUSS

Tillbaka till verkligheten

Nu sitter jag på MUM-lektionen och photoshopar mig. Det är grymt tråkigt för jag har aldrig fattat photoshop. 2bad4me faktiskt. Annars hade jag ju kunna ha bilder på mig själv med perfekt hud, ögon, läppar osv. Ni vet. Idag blir det att åka till Mariaf efter skolan. Jag slutar kl 2, vet inte när hon slutar så kanske hinner träffa Mawhlz en sväng? I hope so yes.
Jaja inget roligt på kartan just nu.
Puss

00:51

Nog fan är det läggdags nu va? På gott och ont har Malin hållit mig vaken... MEN i don't mind. Ska dock sussa nu. Ska ju orka en hel skoldag imorgon! Det var längesen sist. Hehe. Som tur är har vi inte fått några nya läxor. Undra hur det blir med Nk-redovisningen dock... hm. Aja får fixa allt det där imorgon!


Bild från google.

För kallt för en sådan plåtning nu?

Slusk blues.

Du dricker vin för njutningens skull men jag gillar vin för då blir jag full. Sånna som jag borde sättas i bur eller hur?

Slusk blues av Cornelis Vreesvijk.


Nu kom mamma in och var en total glädjedödare och tillbaka till verkligheten klocka. Ja klockan är halv 12 och JA jag ska till skolan imorgon. Men... det är inte datorns fel att jag sitter här. Det är musikens.

Sovmusik

Tyvärr kunde jag inte lägga ut videon när jag sjunger 9 Crimes på skolavslutningen för att Lisa sjunger före mig och hon vill inte att jag lägger ut den videon. Så ni får nöja er med lite sövande musik från Kings of leon.



Puss

Rena lakan

Allt är så rent
Vars jag än söker så hittar jag inga fläckar
Fläckar förstör
Jag hatar fläckar
Men på dig hittar jag ingen fläck
På oss hittar jag ingen fläck
Du är ren
Vi är rena
Våra lakan är rena. 


(Denna skrev jag när jag träffade Carl.)

Kärlek till er!

Åhå jag har redan 3 prenumeranter på typ en 2-timmar gammal blogg! Det gör mig Happy.
Gitarrspelandet gick väl sådär. Det var svårare än jag kom ihåg och det tog evigheter att stämma min gitarr. Nej jag gillar bättre när någon annan spelar åt mig. Hehe.
Ska snart ladda upp en musikvideo åt er från min skolavslutning och NEJ det är inte Måndagsbarn som ni säkert hört mig sjunga 100 ggr - utan det är en annan. Spännande va? Hihu.



Håller bland annat på att lära mig Don't Panic av Coldplay. Kanske skulle Jägerving få hjälpa mig lite? Hon är ju redan gitarrproffs!

Puss


Sonia och Stjernström?

Jag och Hanna vill börja sjunga tillsammans. Jag har faktiskt aldrig hört tjejen sjunga men det känns ändå som att det skulle gå bra på någon nivå. Jag kan ju spela lite gitarr och det går jävligt snabbt att lära sig så länge det är ackord. Ja Hanna vad säger du? Ska vi ta fram gitarren och köra lite Lykke li eller Lars winnerbäck? Perfekt sådär i höstmörkret.

Kanske ska stämma gitarren nu. Bör göras! Sen lära mig lite Coldplay låtar. Jag har ändå nött Vänner nog idag.

Nöjd nu?

HEJ. Nu har jag suttit i flera timmar för att få en helt OK-bloggdesign! Bara för att ni inte gillade devote något vidare. Alltså nu när jag gjort besväret till en ny blogg så förväntar jag mig mer som följer mig med bloglovin och ja självklart att besöks-statistiken ökar! Annars blir det att gå tillbaks till devote.

Nu: Vänner och ännu mer vänner. Som vanligt ni vet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0